Ο Απόλλων Λεμεσού Κυπελλούχος Κύπρου

Ο Property Gallery Απόλλων  κατέκτησε το 5ο Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών Κύπρου στην ιστορία του κερδίζοντας στον Τελικό του FINAL-4 την Ολυμπιάδα Ν. με 3-0 σετ σε 87’.

Ο Απόλλων Λεμεσού Κυπελλούχος Κύπρου

Ο Property Gallery Απόλλων επέστρεψε δυναμικά στους Τίτλους κατακτώντας την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» το 5ο Κύπελλο Γυναικών στην ιστορία του κερδίζοντας στον Τελικό του FINAL-4 την Ολυμπιάδα Ν. με 3-0 σετ σε 87’.

Η Ολυμπιάδα Ν. δεν τα κατάφερε ούτε την 4η φορά που έφθασε σε Τελικό Κυπέλλου, αφού έχασε ξανά. Στην ομάδα της Νεάπολης στοίχισαν τα λάθη και τα πολλά χαμένα σερβίς.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η Πορτορικανή πασαδόρος του Property Gallery Απόλλων δήλωσε κατενθουσιασμένη από την κατάκτηση του τρέμπλ αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Property Gallery Απόλλων.

Α. Ιορδάνους: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Η αρχηγός των «Αμαζόνων» Άντρη Ιορδάνους ανέφερε μετά το τέλος του Τελικού, ότι «αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου, την τεχνική ηγεσία, τον προπονητή μας που ήταν δίπλα μας και τη διοίκηση». Η Άντρη ανέφερε ακόμα ότι συζητείται η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

Γ. Γιαπάνης: «Είμαι περήφανος»

Ο προπονητής του Property Gallery Απόλλων Γιάννης Γιαπάνης που πανηγύρισε άλλο ένα Τίτλο με τις «γαλάζιες» δήλωσε ότι «είμαι περήφανος για το τρεμπλ. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Ο κόσμος ήλθε και μας στήριξε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε την επόμενη σεζόν όπου θέλουμε ξανά τους Τίτλους, ενώ έγινε συζήτηση για να παίξουμε και στην Ευρώπη.

Ι. Λεωνίδου: «Κάναμε λάθη και χάσαμε»

Εξάλλου, η πασαδόρος της Ολυμπιάδας Ιωάννα Λεωνίδου ανέφερε ότι «η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη θα κατακτούσε το Κύπελλο, τα κάναμε εμείς και χάσαμε. Συγχαρητήρια στον Property Gallery Απόλλωνα. Νομίζω η χρονιά ήταν επιτυχημένη αφού χάσαμε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία και φθάσαμε στον Τελικό Κυπέλλου. Θα συνεχίσουνε μα παλεύουμε τη νέα χρονιά».

V. Hudima: «Η Ολυμπιάδα έκανε βήμα φέτος»

Η αρχηγός της Ολυμπιάδας Veronica Ηudima ανέφερε ότι «η Ολυμπιάδα φέτος έκανε ένα βηματάκι μπροστά. Ο Property Gallery Απόλλων ήταν καλύτερος. Κέρδισε και συγχαρητήρια. Εγώ κάθε χρόνο θέλω να διεκδικώ τίτλους».

ΜVP του Τελικού αναδείχθηκε η Jesica Ventura του Property Gallery Απόλλωνα.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ιορδάνους, Nogueras, Perez, Λάμπρου, Ventura, Lavruk – Λίμπερο: Ζακχαίου – Αλλαγές: Χριστοφόρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Hudima, Μανίταρου, Μudritskaya, Cudworth, Drodz, Λεωνίδου – Λίμπερο: Χριστοφόρου – Αλλαγές: Πέτρου.