Καζάζης: «Δίκαια προκρίθηκε η Μονπελιέ - Τώρα μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Δίκαιη χαρακτήρισαν την πρόκριση της Μονπελιέ στους «16» του CEV Cup ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, και ο ακραίος των Πειραιωτών, Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Καζάζης: «Δίκαια προκρίθηκε η Μονπελιέ - Τώρα μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη και του Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς μετά την ήττα από τη Μονπελιέ, που σήμανε και τον οριστικό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ολυμπιακός - Μονπελιέ 2-3: «Αντίο» στο CEV Cup με ήττα...

Δημήτρης Καζάζης: «Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο από το ξεκίνημα. H Μονπελιέ ήταν καλύτερη από εμάς και δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. Από εκεί και πέρα, στα θετικά του αγώνα κρατάμε την επιστροφή του Μιγιαήλοβιτς, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ενώ στο σημερινό ματς ανταποκρίθηκαν κι άλλοι παίκτες μας θετικά. Τώρα, έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, στο οποίο έχουμε στόχο μόνο να κερδίσουμε».

Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς: «Είχαμε στιγμές που παίξαμε καλά και κάποιες άλλες που δεν παίξαμε τόσο καλά. Το θετικό είναι, οτι μετά απο καιρό είμαστε όλοι καλά. Το ταξίδι μας στην Ευρώπη τελείωσε για φέτος. Η Μονπελιέ ήταν καλύτερη απο εμάς και στους δυο αγώνες και δίκαια προκρίθηκε. Τώρα, έχουμε μερικές ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό».