Στήριξη στον Ολυμπιακό, Ράφα, Στάλεκαρ, οι μηδενισμοί κορονοϊού και η ...μαγική εικόνα στον Ρέντη

Ο Ολυμπιακός, η ομάδα που πήρε το Τσάλεντζ Καπ και έπαιξε σε έναν τελικό θα παρακολουθεί από την τηλεόραση τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Η ομάδα που έφερε το μοναδικό ευρωπαϊκό κύπελλο γυναικών στην Ελλάδα χρειάζεται στήριξη. Ράφα Κουμεντάκης, Στάλεκαρ, οι μηδενισμοί κορονοϊού και η ...μαγική εικόνα στον Ρέντη.

Στήριξη στον Ολυμπιακό, Ράφα, Στάλεκαρ, οι μηδενισμοί κορονοϊού και η ...μαγική εικόνα στον Ρέντη

Nα ασχοληθούμε με το βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, όπου για πρώτη φορά η ομάδα που πήρε το Τσάλεντζ Καπ και έπαιξε σε έναν τελικό θα παρακολουθεί από την τηλεόραση τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Θα επανέλθει λοιπόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, που φέτος είναι ο κύριος στόχος (μαζί με το Κύπελλο), γιατί σοβάρεψαν τα πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχοντας ως αντιπάλους τον Πανναξιακό και τον ΑΟ Θήρας είχε σίγουρο το νταμπλ και το ενδιαφέρον του επικεντρωνόταν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Φέτος όμως άλλαξαν τα δεδομένα με την ισχυροποίηση του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Άρη, είναι δύσκολο το νταμπλ και εκεί θα στοχεύσει ο μόνιμος πρωταθλητής των τελευταίων χρόνων προκειμένου να μη χάσει τα σκήπτρα.

Ο Κάρλο Παρίζι είναι εγγύηση, το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε στην Ελλάδα μετά τον Τζάνι Καπράρα (δούλεψε μόνο στην Εθνική), δεν μπορεί όμως να αλλάξει το ρόστερ και θα στηριχθεί στις υπάρχουσες παίκτριες, συν την Τέιλορ Άγκοστ που θα έρθει στις 10 Δεκεμβρίου και θα παίζει διαγώνια αντί της Χίπε ή ακραία με υποδοχή αντί των Σάλας και Κόστα. Όπου κρίνει ο προπονητής, γιατί στο πρωτάθλημα χωρούν μόνο τρεις ξένες.

Ο Ολυμπιακός θέλει στήριξη αυτήν την περίοδο, γιατί μιλάμε για την ομάδα που έκανε περήφανο τον κόσμο του σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτήν την περίοδο είναι σε κρίση, με βασικές παίκτριες σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αυτό όμως είναι το υλικό, με αυτές τις παίκτριες θα δουλέψει ο Ιταλός προπονητής και πρέπει να υπάρξει ψυχολογική υποστήριξη.

ΥΓ1: Αν δυο ομάδες που παίζουν μεταξύ τους έχουν αμφότερες 4 κρούσματα, θα χάσουν το ματς με 3-0. Δεν θα υπάρξει νικητής και θα έχουμε ένα ματς με δύο ηττημένους. Μπράβο σε Πανναξιακό, ΑΕΚ(o AO Θήρας απλά ζήτησε αναβολή) που έβαλαν πάνω απ όλα την υγεία και δήλωσαν τα κρούσματα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν ομάδα της Α1 να έκρυψε τα κρούσματα και έτσι άνοιξε ο κύκλος του κορονοϊού στο πρωτάθλημα.

ΥΓ2: Ο Ράφα Κουμεντάκης είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του πρωταθλήματος. Έγινε επιτέλους άνδρας, θυμώνει, έχει πάθος και δεν χαριεντίζεται με τους αντιπάλους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί τον έχει ανάγκη η Εθνική. Το νέο Κουμεντάκη, όχι τον παλιό.

ΥΓ3: Το 3-2 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ έβαλε κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα του πρωταθλητή; Αν είναι έτσι, κακώς, γιατί η ομάδα είχε πολύ κακή απόδοση και δεν περιποιεί τιμή να κερδίζεις 3-2 τον ΠΑΟΚ χωρίς τον διαγώνιο του, τον Ούντρις. Και για το 3-2 από 0-2 έχει μερίδιο ευθύνης ο Καλμαζιδης που άφησε την ομάδα του με 5 παίκτες (ο Μπούτος ωσεί παρών) και δεν αντέδρασε στα 3 επόμενα σετ ,είτε με τη μετάθεση του Κουκλίνσκι ή του Κουμεντάκη σε θέση διαγώνιου, ή οτιδήποτε άλλο, για να αλλάξει τη ροή του ματς.

ΥΓ4: Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα , αλλά ο Ανδρεόπουλος φαίνεται να χάνει το στοίχημα Στάλεκαρ. Η ομάδα του αγωνίζεται με 5 , γιατί ο Σλοβένος δεν...

YΓ5: Ο Φοίνικας έχει πολλά αστέρια στη σύνθεση του, αλλά δεν έχει ομάδα. Με ατομικές ενέργειες έρχονται οι πόντοι και όχι με τακτική, συνδυασμό μπλοκ-άμυνας. Και για αυτό φταίει μόνο ο προπονητής του.