Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη με Πόρτο

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πόρτο για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Cup.

Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη με Πόρτο

Έτοιμη για την «μονομαχία» με την Πόρτο στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από την Κυριακή στην Πορτογαλία, ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/11) στις 19:00.

Η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση και θα την βάλει σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Τετάρτη (24/11, 19:00).

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα μας την Τρίτη δίνει τον πρώτο της αγώνα στο CEV Cup. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο δυνατά και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία. Η ομάδα έχει ανάγκη πέρα από τα αποτελέσματα να κάνει καλές εμφανίσεις για να βγάζει ένα πιο θετικό πρόσωπο εντός αγωνιστικού χώρου».