Καζάζης: «Άδειοι από ενέργεια, πολλά αβίαστα λάθη»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, αλλά και ο ακραίος των Πειραιωτών, Πάβλε Πέριτς, μετά την ήττα από τη Χέμπαρ Πάζαρτζικ στη Βουλγαρία.

Καζάζης: «Άδειοι από ενέργεια, πολλά αβίαστα λάθη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη:

«Φανήκαμε άδειοι χωρίς ενέργεια, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και έτσι ήρθε η πρώτη μας ήττα θεωρώ δίκαια. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία και πιστεύω θα δώσουμε τα πάντα στον επαναληπτικό αγώνα για να περάσουμε εμείς στους ομίλους.

Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτόν τον αγώνα παραπάνω γιατί την Κυριακή έχουμε έναν άλλο σημαντικό . Από Δευτέρα θα ασχοληθούμε βλέποντας τα λάθη μας και πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Ο Πάβλε Πέριτς είπε από την πλευρά του:

«Πρώτα από όλα, θέλω να πω συγχαρητήρια στην Χεμπάρ, γιατί έπαιξε πάρα πολύ καλά και κέρδισε σήμερα. Όμως, εμείς δεν παίξαμε στο επίπεδο μας, αλλά στην έδρα μας πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν τελείωσε κάτι εδώ.

Θέλουμε να κερδίσουμε στο σπίτι μας, σε επτά ημέρες, για να μπούμε στη φάση των ομίλων του CEV Champions League, που είναι ένας από τους στόχους που έχουμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».