Χριστοδούλου: «Πάθος και ψυχή από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζοκ Ουμπ την Πέμπτη (4/11) στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League.

Χριστοδούλου: «Πάθος και ψυχή από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο»

Οι «ερυθρόλευκες» στο 6ο και τελευταίο παιχνίδι τους για την προκριματική φάση του Champions League, θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο θέλει να ανατρέψει την ήττα με 3-2 που γνώρισε στη Σερβία και για να συμβεί αυτό χρειάζεται τη νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει με 3-2, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Σερβίας.

Oλυμπιακός: Στους ρυθμούς του επαναληπτικού με την Ζοκ

Ενόψει του επαναληπτικού με την Ζοκ Ουμπ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (4/11) στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Στο παιχνίδι της Πέμπτης η νίκη είναι μονόδρομος καθώς θέλουμε πολύ να περάσουμε στους ομίλους του Champions League. Πρέπει να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο πάθος και ψυχή από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο εύχομαι να είναι ηχηρή καθώς θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα και στην πρόκριση».