Ολυμπιακός: Στη Βουλγαρία για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός πάτησε Βουλγαρία και προετοιμάζεται για το ματς με τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ για τον Γ’ προκριματικό Γύρο του CEV Champions League. Οι δηλώσεις των Καζάζη, Παγένκ.

Ολυμπιακός: Στη Βουλγαρία για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Βουλγαρία από το μεσημέρι της Τρίτης (2/11), ενόψει της πρώτης «μάχης» με τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ για τον Γ’ προκριματικό Γύρο του Champions League που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (3/11) στις 19:00 (COSMOTESPORT 8 HD).

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ταξίδεψε για τη Βουλγαρία με στόχο να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (10/11) στις 19:00 στο Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το απαιτητικό πρόγραμμα με τους κρίσιμους αγώνες και τα ταξίδια συνεχίζεται για την ομάδα μας η οποία μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά σε αυτά τα δεδομένα. Το πρόσωπο που έχει δείξει μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία αλλά και των υπόλοιπων που ακολουθούν. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως είναι μέσα στις δυνατότητες μας να φύγουμε το θετικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

Ο κεντρικός της ομάδας, Άλεν Παγένκ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Βρισκόμαστε στον 3ο προκριματικό γύρο, πριν την είσοδο στους ομίλους του Champions League για αυτό είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί στο στόχο μας για να προκριθούμε. Η ομάδα από τη Βουλγαρία είναι ένας δυνατός αντίπαλος που διαθέτει εμπειρία και παίκτες με πολύ καλό βιογραφικό. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη και να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στην έδρα μας».