Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό: Το χάπι της Σάλας, η Άγκοστ, τα στάνταρ των Χριστοδούλου, Γιώτα

Η Σάλας μετά τη λαχτάρα του Βελιγραδίου επέστρεψε υγιής, ο Ολυμπιακός περιμένει την έλευση της Άγκοστ, αλλά και την αγωνιστική άνοδο των Κατερίνα Γιώτα, Στέλλα Χριστοδούλου, για νίκη-πρόκριση επί της Ζοκ την Πέμπτη(Ρέντη, 4.30 μμ)

Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό: Το χάπι της Σάλας, η Άγκοστ, τα στάνταρ των Χριστοδούλου, Γιώτα

O Oλυμπιακός γύρισε ταλαιπωρημένος στην Ελλάδα, το μεσημέρι της Πέμπτης, αύριο αναχωρεί για τη Νάξο και οι πάντες ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς της Πέμπτης(4.30) που θα ανοίξει το δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα ξεκίνησαν τέλεια για τον πρωταθλητή πήρε το πρώτο σετ με 25-16 και τα πάντα κυλούσαν ρολόι, αλλά με τη λήξη του η Σάλας παραπονέθηκε ότι πονάει στο τραυματισμένο πόδι. Βγήκε λοιπόν αναλγητικό χάπι και μέχρι να ενεργήσει και να λειτουργήσει καταπραϋντικά ο Ολυμπιακός έχασε το ρυθμός έχασε το ρυθμό του, η Ζοκ προηγήθηκε 13-9, 18-12 , αλλά η κουβανή που επανήλθε, σήμανε την αντεπίθεση και ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά με 20-21, αλλά στη συνέχεια η Γιώτα έχασε το σερβίς, η Κόστα δέχθηκε άσος και ήρθε η ανατροπή. Εκεί κρίθηκε και το ματς αφού η ημιθανής Ζοκ αναστήθηκε, προηγήθηκε 2-1 και ο δεύτερο σετ του Ολυμπιακού του δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Το ευτύχημα είναι ότι η Βίλμα Σάλας είναι καλά, δεν υποτροπίασε, θα παίξει κανονικά αν χρειαστεί το Σάββατο στη Νάξο και την Πέμπτη με τη Ζοκ και θα ηγηθεί της προσπάθειας για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους οι Κατερίνα Γιώτα, Στέλλα Χριστοδούλου, που ίσως δεν έχουν επανέλθει μετά την καταπόνηση με την Εθνική, κι αν επανέλθουν στα υψηλά στάνταρ τους θα δούμε άλλο Ολυμπιακό. Και η Σάσια Χίπε δεν είναι στα καλά της, μετά τον τραυματισμό της στον ώμο, ενώ σε καλή κατάσταση είναι οι Εμμανουηλίδου, Κακουράτου που προσφέρουν τα μάλα.

Στα συν η έλευση της Τέιλορ Άγκοστ στις 10 Δεκεμβρίου και θα μπορεί να αντικαταστήσει είτε την Χίπε, είτε τη Σάλα, με την Μαριάνα Κόστα να αποτελεί εγγύηση ιδιαίτερα στην πίσω ζώνη.