Καζάζης: «Από τις νίκες που διαμορφώνουν χαρακτήρα» - Έγκλεσκαλνς: «Το σερβίς δεν λειτούργησε»

Ο Δημήτρης Kαζάζης και ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς αναφέρθηκαν στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Κομάρνο με 3-1 για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Καζάζης: «Από τις νίκες που διαμορφώνουν χαρακτήρα» - Έγκλεσκαλνς: «Το σερβίς δεν λειτούργησε»

Τι και αν έχασε το πρώτο σετ ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κομάρνο με 3-1. Έτσι η ομάδα του Πειραιά θα χρειαστεί δύο σετ στη ρεβάνς για να περάσει στον τελευταίο προκριματικό γύρο πριν από τους ομίλους του Champions League.

Κομάρνο - Oλυμπιακός 1-3: Έκαναν το πρώτο βήμα οι «ερυθρόλευκοι»

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Καζάζης είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα. Είναι από τις νίκες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα της ομάδας. Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση τόσο σκληρά και δύσκολα παιχνίδια, μόνο καλό κάνουν στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στον επαναληπτικό αγώνα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Συγχαρητήρια σε όλες τους παίκτες για την προσπάθεια και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το σερβίς είναι συνήθως η δύναμή μας, αλλά σήμερα δεν λειτούργησε τόσο καλά για εμάς. Έτσι έπρεπε να βρούμε κάποιες άλλες επιλογές. Ο αντίπαλός μας πάλεψε σκληρά αλλά μόλις γυρίσαμε στο 2ο σετ, μας έδωσε το συναίσθημα να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν κερδίσαμε το σημερινό παιχνίδι, παίζοντας υψηλό επίπεδο βόλεϊ, αλλά θα υπάρξουν αγώνες σαν αυτόν, όπου το πιο σημαντικό θα είναι να κερδίζουμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».