Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ: Έρχεται η Πάολα Εγκονού στον Πειραιά

Με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κονελιάνο της Πάολα Εγκονού θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ γυναικών αν προκριθεί στους ομίλους. Δύσκολος όμιλος και στους άνδρες.

Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ: Έρχεται η Πάολα Εγκονού στον Πειραιά

Δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό αν προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ γυναικών, χαράς ευαγγέλια όμως για τους φίλους του βόλεϊ, αφού θα δουν απο κοντά δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα παίξει με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και Ευρώπης Κονελιάνο, που έχει στη σύνθεση της την κορυφαία βολεϊμπωλίστρια του κόσμου, Πάολα Εγκονού. Αντίπαλος του και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Κέμικ Πόλις, όπου έπαιζε η Σάλας και η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φατού Νιρεγκάσαγια!

Ο Ολυμπιακός για να περάσει στους ομίλους πρέπει να αποκλείσει την επόμενη Τρίτη (7.30 μμ) την Αστερίξ στο Βέλγιο(3-1 το πρώτο ματς) , στη συνέχεια την Μινσκ Λευκορωσίας (7, 14 Οκτωβρίου) και στο τέλος τη νικήτρια του ζευγαριού Ζοκ Σερβίας-Μπρτσκο Βοσνίας στις 27 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου.

Δύσκολη η κλήρωση και για την ομάδα ανδρών, που αν προκριθεί στους ομίλους θα παίξει με τη γερμανική Φριντρισχάφεν, την πολωνική Γιαστρέμπσκι και την βελγική Κνακ Ροζελάρ.

Η βοσνιακή Μπρτσκο είναι το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια των τελευταίων χρόνων στη Βοσνία.

Ο Ολυμπιακός, αν περάσει την Μπρτσκο, θα παίξει μετά με τον νικητή Γκρατς Αυστρίας - Κομάρνο Σλοβακίας και στην επόμενη και τελευταία φάση με τον νικητή Λας Πάλμας – Πάζαρτζικ / Πολόνια - Σολιγκόρσκ Λευκορωσίας. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί 5 ή 7 Οκτωβρίου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στις 12 ή 14/10 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».