Ολυμπιακός – Αστερίξ 3-1: Κουτίνιο: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύσκολα παιχνίδια αυτή την περίοδο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αστερίξ. Τι είπε και η Κατερίνα Γιώτα.

Ολυμπιακός – Αστερίξ 3-1: Κουτίνιο: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύσκολα παιχνίδια αυτή την περίοδο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο σχολίασε μετά τη νίκη επί της Αστερίξ: «Δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις τόσο δύσκολα παιχνίδια σε αυτή την περίοδο. Η ομάδα μου δεν ήταν απόλυτα έτοιμη, αλλά έπρεπε να πολεμήσει για τη νίκη. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Αστερίξ. Είναι μια νεανική ομάδα η οποία παίζει σπουδαίο βόλεϊ, παλεύει πολύ, έχει καλή οργάνωση και απόψε έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Εμείς είχαμε μια άσχημη αρχή, αλλά σιγά σιγά μπήκαμε στον αγώνα και τον κερδίσαμε».

Oλυμπιακός-Αστερίξ 3-1: Η Σάλας ήπιε το... μαγικό φίλτρο (highlights)

Η Κατερίνα Γιώτα από την πλευρά της είπε: «Ένα παιχνίδι στο Ρέντη, με κόσμο πριν λίγο καιρό φαινόταν τόσο μακρινό αλλά είναι πάντα υπέροχο. Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε να αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Όσον αφορά τον αγώνα ξεπεράσαμε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Αστερίξ 3-1 (vid)

Οι πρεμιέρες πάντα έχουν λίγο περισσότερο άγχος, αλλά η ομάδα έδειξε ψυχή και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ενόψει του επαναληπτικού έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα όμως τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να προκριθούμε».