Εθνική βόλεϊ γυναικών: Τέλος το Ευρωπαϊκό για την Σοφία Κοσμά

Η ακραία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών Σοφία Κοσμά ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα απουσιάσει από τις εναπομείναντες αναμετρήσεις της «γαλανόλευκης» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εθνική βόλεϊ γυναικών: Τέλος το Ευρωπαϊκό για την Σοφία Κοσμά

Πρόωρα ολοκληρώθηκε το φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την Σοφία Κοσμά. Η διεθνής ακραία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, που θα της στερήσει τη συμμετοχή της στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της «γαλανόλευκης» στην διοργάνωση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΠΕ αναφέρει:

«Χωρίς την Σοφία Κοσμά θα αγωνιστεί στον σημερινό (17:30, ΕΡΤ 3) «τελικό» με την Τσεχία, αλλά και στη συνέχεια της διοργάνωσης η Εθνική γυναικών.

Η διεθνής ακραία, συνοδεία του γιατρού της Εθνικής Νίκου Σούρα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σε ιδιωτική κλινική της Φιλιππούπολης τα αποτελέσματα της οποίας επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ.

Εκ του απεικονιστικού ελέγχου διαπιστώθηκε οστικό οίδημα και ύδραθρο και ως εκ τούτου χρήζει αποφόρτισης με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης».

Σημειώνεται ότι η Εθνική μας ομάδα μετράει ήδη τρεις ήττες στο τουρνουά από Βουλγαρία και Πολωνία με 3-0 σετ, όπως επίσης και από την Ισπανία με 3-2 σετ, στον δεύτερο όμιλο και απομένουν οι αναμετρήσεις με Τσεχία (23/8) και Γερμανία (24/8, 17.30, ΕΡΤ-3) στο γκρουπ.