Τρομερή εμφάνιση η Βασιλαντωνάκη στην Τουρκία!

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη σημείωσε 44 πόντους στη νίκη της Αϊντίν επί της Γεσιλγιούρτ με 3-2 σετ για το τουρκικό πρωτάθλημα βόλεϊ

Τρομερή εμφάνιση η Βασιλαντωνάκη στην Τουρκία!

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη συνεχίζει να καταπλήσσει με τις εμφανίσεις της στην Τουρκία, όπου αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια.

Η ελληνίδα διαγώνια μετά τη Γαλατασαράι μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Αϊντίν και το μεσημέρι της Κυριακής… έσπασε τα παρκέ!

Συγκεκριμένα πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση στην καριέρα της η Ανθή Βασιλαντωνάκη με τη φανέλα της νέας της ομάδας δείχνοντας πως έχει κάνει βήματα μπροστά στην πορεία της και ξέρει να αρπάζει τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται.

Η διεθνής διαγώνια στη νίκη της ομάδας της για την 21η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος με αντίπαλο της Γεσιλγιούρτ με 3-2 (20-25, 25-23, 17-25, 25-09, 16-14) σταμάτησε στους 44 πόντους ερχόμενη μάλιστα από τον πάγκο.

Η 24χρονη αθλήτρια στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ αντικατέστησε την Μποζ στη διαγώνιο και φρόντισε να δικαιώσει και με το παραπάνω τον προπονητή της Χαμουρτσού Αλπέρ.

Οι 44 πόντοι αποτελούν την κορυφαία επίδοση της Βασιλαντωνάκη, εκ των οποίων οι 35 ήρθαν από επίθεση (61% αποτελεσματικότητα 35/57 τελειωμένες), οι 6 άπό τη γραμμή του σερβίς και οι 3 από μπλοκ.

Η Αϊντίν βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ όμως με πρωταγωνίστρια την Βασιλαντωνάκη πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης. Μάλιστα η διεθνής διαγώνια διαμόρφωσε με άσσο το τελικό 16-14 στο τάι μπρέικ.

Η Αϊντίν μετά από 21 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς.