Φιάσκο με την Τουρ, ματαιώθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας!

Η Τουρ αποφάσισε να μην κατέβει στον τελικό με την Πουατιέ για το Κύπελλο Γαλλίας την ύστατη ώρα, με αποτέλεσμα τη ματαίωση της διοργάνωσης και την οργή της γαλλικής ομοσπονδίας βόλεϊ!

Φιάσκο με την Τουρ, ματαιώθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας!

Δραματικές ήταν τελικά οι εξελίξεις στο final-4 του κυπέλλου ανδρών στη Γαλλία. Η γαλλική ομοσπονδία (FFvolley) ανακοίνωσε την ακύρωση του τουρνουά, που θα σηματοδοτούσε τόσο το τέλος της περασμένης σεζόν όσο και την επανέναρξη της νέας χρονιάς, μετά την επίσημη άρνηση της Τουρ να κατέβει στον τελικό, κόντρα στην Πουατιέ του δικού μας, Γιώργου Πετρέα.

Σε δελτίο τύπου, ο πρόεδρος του FFvοlley, Έρικ Τανγκουί, αφού ανακοίνωσε την ακύρωση της διοργάνωσης, εξέφρασε την οργή του για την απόφαση της Τουρ, και την κατηγόρησε για έλλειψη κατανόησης που συνέβαλε στην «καταστροφή» της εικόνας του βόλεϊ στη Γαλλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διοργανωτές του final-4, η ομάδα της Τουλούζης και η αντίπαλος της η Παρί ανακοίνωσαν λίγο πριν τον μεταξύ τους πρώτο ημιτελικό ότι προέκυψαν θετικά κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες τους και ήταν αδύνατο να αγωνιστούν.

Το γεγονός αξιοποίησε και η Τουρ, η οποία με τη σειρά της αρνήθηκε να πάει στην Τουλούζ για να αγωνιστεί με την Πουατιέ, επικαλούμενη ελλιπή μέτρα προφύλαξης, εξέλιξη που «τίναξε στον αέρα» τη διοργάνωση...

Πηγή: volleynews.gr