Μπιτς βόλεϊ: Νέα επικεφαλής η Πόλα Κίτσου

Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί και ανοίγει την πόρτα στο μπιτς βόλεϊ. Νέα επικεφαλής του τμήματος η Πόλα Κίτσου. Η έναρξη των τμημάτων στα Βοτσαλάκια, στην Καστέλλα του Πειραιά.

Μπιτς βόλεϊ: Νέα επικεφαλής η Πόλα Κίτσου

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει ότι νέα επικεφαλής προπονήτρια του τμήματος μπιτς βόλεϊ αναλαμβάνει η Πόλα Κίτσου.

Παράλληλα την προσεχή Δευτέρα (22/6) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των τμημάτων, τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά και ώρες 18:00 έως 23:00 στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ στα Βοτσαλάκια.

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr η Πόλα Κίτσου ανέφερε τα εξής:

''Όπως γνωρίζετε, ξεκίνησα από το βόλεϊ, αλλά αγαπημένο μου άθλημα είναι το μπιτς βόλεϊ. Χαίρομαι που ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί και ανοίγει την πόρτα στο μπιτς βόλεϊ και αυτό το παράδειγμα θα πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι. Το άθλημα έχει ανάγκη να καλλιεργηθεί μέσα από μεγάλους συλλόγους.

Το μπιτς βόλεϊ έχει προσφέρει τα μέγιστα σε αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ και αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το άθλημα αυτό παίζεται σε ανοιχτό χώρο και σου παρέχει ασφαλείς τρόπους εκγύμνασης σε φυσικό περιβάλλον, όπως είναι η άμμος και ο ήλιος.

Προσωπικά θα ξεκινήσω από το μηδέν μια προσπάθεια να φέρω παιδιά στο άθλημα, γιατί μέσα από το μπιτς βόλεϊ αγαπάς το βόλεϊ και το αντίθετο. Φυσικά, επειδή ήταν και είναι επιθυμία της διοίκησης, στόχος μας είναι να αποτελέσει ο Ολυμπιακός τον πόλο έλξης της κοινότητας του μπιτς βόλεϊ στην Αττική''».