Γιώργος Μαυρωτάς στην εκπομπή για το Beach Volley (14/5, 18.00)

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς αποδέχτηκε την πρόταση του volleynews.gr για να συμμετάσχει στην διαδικτυακή εκπομπή για το  Beach Volley

 Γιώργος Μαυρωτάς στην εκπομπή  για το Beach Volley (14/5, 18.00)

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς αποδέχτηκε την πρόταση του volleynews.gr για να συμμετάσχει στην διαδικτυακή εκπομπή του volleynews.gr για την «επιστροφή» του Beach Volley στην κανονονικότητα μετά τα μέτρα προστασίας που πάρθηκαν για την πανδημία του κορονοϊού.


Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Μαυρωτά για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του για τις αγωνίες της κοινότητας του Beach Volley.

H εκπομπή θα μεταδοθεί από το volleynews.gr στις 18.00 την Πέμπτη 14 Μαΐου αλλά και από το κανάλι του volleynews.gr στο You Tube.

To volleynews.gr δίνει ώθηση στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ ώστε να βγει από την καραντίνα και να επιστρέψει στην κανονικότητα. Ενόψει της αναμενόμενης ανακοίνωσης για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του μπιτς βόλεϊ δίνει βήμα στις μεγάλες δόξες του αθλήματος αλλά και στους υπευθύνους του αθλήματος στην Ε.Ο.ΠΕ. και καταγράφει τις εξελίξεις, τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους για την «επόμενη μέρα» της επιστροφής στην κανονικότητα.

Η ειδική εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στο «βασιλιά της άμμου» και στους μεγάλους πρωταγωνιστές του.

Ο Γ.Γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς, εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας, υγειονομικών επιτροπών και εκπροσώπων της CEV, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο Γιώργος Γιάτσης, η Έφη Σφυρή, η Βάσω Καραντάσιου, η Βίκυ Αρβανίτη, η Μαρία Τσιαρτσιάνη, ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο Παύλος Μπελιγράτης ο Τάσος Θεοδωρακόπουλος από την Αυστρία, οι εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και Αλέκος Παρασκευόπουλος και οι δημοσιογράφοι του volleynews.gr Κώστας Ασημακόπουλος και Στέφανος Λεμονίδης θα καταγράψουν τις εξελίξεις, τις προτάσεις που έχουν γίνει προς την Γ.Γ.Α. αλλά και τις εξελίξεις στο άθλημα που έχει χαρίσει στην Ελλάδα Ολυμπιακές παρουσίες, Πανευρωπαϊκά χρυσά μετάλλια και παγκόσμιες διακρίσεις.

Συντονιστείτε την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 18.00 στο κανάλι του volleynews.gr στο You Tube αλλά και στο volleynews.gr

Πηγή: volleynews.gr