Κοβάσεβιτς: «Ήταν σημαντικό ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής και σε υπόλοιπες παίκτριες»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάσεβιτς, μιλώντας μετά την νίκη-πρόκριση επί της Γένισεϊ Κρασνογιάρσκ, τόνισε πως ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός πως ξεκουράστηκαν αρκετές παίκτριες αλλά πήραν χρόνο και άλλες.

Κοβάσεβιτς: «Ήταν σημαντικό ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής και σε υπόλοιπες παίκτριες»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά την Γένισεϊ Κρασνογιάρσκ με 3-1 σετ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και προκρίθηκε στους «8» του Challenge Cup όπου τον περιμένει η νικήτρια του ζευγαριού Σβιετέλσκι Μπεσκεσάμπα-Καλτσίτ Καμνίκ.

Ολυμπιακός-Γενισέι Κράσνογιαρσκ 3-1: Στους «8» άνοιξε ο δρόμος για τον τελικό. Ο επόμενος αντίπαλος

Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπράνκο Κοβάσεβιτς, προέβη σε σχετικές δηλώσεις στο olympiacossfp.gr μετά το τέλος του ματς: «Αυτό που θέλαμε από το σημερινό παιχνίδι ήταν να κερδίσουμε τα δυο πρώτα σετ. Τα καταφέραμε, όχι τόσο εύκολα αλλά με καλή απόδοση. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε τις βασικές μας παίκτριες και παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες ώστε να αγωνιστούν απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος για αυτό».