AGIOS NIKOLAOS FINAL: Για την πρώτη θέση στην Ελλάδα Μιχελάκης/Μούχλιας και Νιώπας/Παπαδημητρίου

Επίσημο και το ζευγάρι των ανδρών του τελικού μπιτς βόλεϊ AGIOS NIKOLAOS FINAL, ο οποίος θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

AGIOS NIKOLAOS FINAL: Για την πρώτη θέση στην Ελλάδα Μιχελάκης/Μούχλιας και Νιώπας/Παπαδημητρίου

Για πρώτη φορά λοιπόν στα δύο χρόνια που είναι συμπαίκτες, ο Γιώργος Μιχελάκης και ο Βασίλης Μούχλιας θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ. Αντίπαλοι τους οι Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου, οι οποίοι με μεγάλη ανατροπή προκρίθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Οι νικητές του τουρνουά Masters στο Αντίρριο, Μιχελάκης/Μούχλιας, στον πρώτο ημιτελικό του AGIOS NIKOLAOS FINAL νίκησαν τους Ραφαήλ Μπανιώτη και Γιώργο Τερζόγλου με 2-0 (21-14, 21-14) σετ, ομάδα που είχαν χάσει στον τελικό του Masters στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι Νιώπας/Παπαδημητρίου βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ και 20-18 στο δεύτερο από τους Παναγιώτη Ιωαννίδη/Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσουν με 22-20 και να κατακτήσουν στη συνέχεια και το τάι μπρέικ με 15-11.

Υπενθυμίζουμε, ο τελικός θα ξεκινήσει στις 19.45 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤSPORTS. Για την τρίτη θέση θα αναμετρηθούν στις 17.45 οι Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου - Παναγιώτης Ιωαννίδης/Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.