Beach Αρχαία Ολυμπία (pics)

H αυλαία του «Olympia Masters» άνοιξε στην πλατεία του Παλαιού Δημαρχείου στην Αρχαία Ολυμπία, με τους αγώνες των προκριματικών.

Beach Αρχαία Ολυμπία (pics)

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, βρέθηκαν και οι νικητές του «Skyros Masters» Έλενα Μπάκα και Γιώργος Τερζόγλου, αλλά και η Καλλιρόη Γιαμπάστη. Οι τρεις αθλητές έκαναν αποθεωτικά σχόλια για το τρίτο major τουρνουά του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.


'Ελενα Μπάκα: «Εκπληκτικό μέρος για beach volley»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Αρχαία Ολυμπία και παίζω το άθλημα που αγαπώ. Ο χώρος είναι εκπληκτικός και παρά την ζέστη, οι συνθήκες είναι ιδανικές για τους αθλητές. Μαζί με την συμπαίκτριά μου, Διονυσία, θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά όπως και στη Σκύρο και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Γιώργος Τερζόγλου: «Χαρούμενοι που παίζουμε σε τόσο ιστορικό σημείο»

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων. Το τοπίο είναι πολύ όμορφο και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να παίξουμε beach volley. Μαζί με τον συμπαίκτη μου Ραφαήλ, έχουμε ξεκινήσει ιδανικά το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Καλλιρρόη Γιαμπαστή: «Πάνω απ'όλα να το διασκεδάσουμε»

«Καταρχήν ευχαριστούμε τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε το αγαπημένο μας άθλημα στο ίδιο μέρος που πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μαζί με την συμπαίκτριά Άννα Μαρία Σπηλιωπούλου θέλουμε να το διασκεδάσουμε, να παίξουμε καλό beach volley και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Οι αγώνες των προκριματικών του «Olympia Masters» ξεκίνησαν από τις 9 το πρωί (Πέμπτη 5/7) στα δύο γήπεδα που στήθηκαν στην πλατεία.