Μπιτς βόλεϊ: Στο Μεξικό για δύο τουρνουά οι Αρβανίτη και Καραγκούνη

Με προορισμό το Κανκούν του Μεξικού «πετούν» αύριο (13/4) το πρωί οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη προκειμένου να συμμετάσχουν σε δύο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της FIVB.

Μπιτς βόλεϊ: Στο Μεξικό για δύο τουρνουά οι Αρβανίτη και Καραγκούνη

Το Μεξικό είναι ο επόμενος σταθμός της εθνικής μας ομάδας μπιτς βόλεϊ των γυναικών, η οποία θα λάβει μέρος σε δύο τουρνουά τεσσάρων αστεριών της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη, συνοδευόμενες από τον ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα, θα αναχωρήσουν το πρωί της Τρίτης (13/4) με προορισμό το Κανκούν, όπου θα πραγματοποιηθούν συνολικά τρία τουρνουά τεσσάρων αστεριών της FIVB από τις 16 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου.

Το ελληνικό δίδυμο θα συμμετάσχει στα δύο από αυτά, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τη δεύτερη φάση του προολυμπιακού τουρνουά-Continental Cup. Αυτό πρόκειται να διεξαχθεί το διάστημα 6-9 Μαΐου στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Το πρώτο χρονικά τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν οι Αρβανίτη και Καραγκούνη θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 20 Απριλίου. Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρίσκονται στο νούμερο 6 των προκριματικών και θα χρειαστεί να κυνηγήσουν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 22 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 του ίδιου μήνα.