Κατάρ: Στο κυρίως ταμπλό οι Αρβανίτη, Καραγκούνη

Την πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά τεσσάρων αστεριών της FIVB στο Κατάρ πανηγύρισαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη τη Δευτέρα (8/3).

Κατάρ: Στο κυρίως ταμπλό οι Αρβανίτη, Καραγκούνη

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ στο πρώτο της παιχνίδι μετά από 1,5 χρόνο επικράτησε με 2-0 (21-13, 21-17) σετ των Φινλανδών Ανίνα Πάρκινεν/Βάλμα Πρίχτι (Νο12) και πήραν το εισιτήριο για τις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αρβανίτη και Καραγκούνη αν και μπήκαν αγχωμένες στην αναμέτρηση, από το πρώτο σερβίς είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δεν κυνήγησαν στο σκορ σε κανένα σημείο.

Τελευταία φορά που Αρβανίτη και Καραγκούνη είχαν προκριθεί σε κυρίως ταμπλό τετράστερου τουρνουά ήταν τον Αύγουστο του 2019 στη Μόσχα. Η Εθνική ομάδα έχει εξασφαλίσει ήδη 240 βαθμούς και 2.000 € έπαθλο.

Η Εθνική ομάδα κληρώθηκε στον F' όμιλο με αντιπάλους τις Ελβετίδες Τζοάνα Χάιντριχ/Ανούκ Βέργκε (Νο6) και με δύο Ολλανδικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Σάνε Κάιζερ/Μαντλέν Μέπελινκ (Νο11) και Μαρλέν Βαν Λέρσελ/Πλουν Ούπμα (Νο22).

Πρώτος αντίπαλος για Αρβανίτη/Καραγκούνη (Νο27) θα είναι οι Ελβετίδες Τζοάνα Χάιντριχ/Ανούκ Βέργκε (Νο6) την Τρίτη 9/3 στις 10.40. Είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.