Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας της βρίσκεται η Βίκυ Αρβανίτη

Πολύ κοντά στην πλήρη αποθεραπεία της βρίσκεται η Ολυμπιονίκης του μπιτς βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη που ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά.

Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας της βρίσκεται η Βίκυ Αρβανίτη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αποκατάσταση της Βίκυς Αρβανίτη στον αριστερό αχίλλειο τένοντα. Ήταν 22 Οκτωβρίου 2019 όταν η Ολυμπιονίκης αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο, με συνέπεια να χάσει την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο στο World Tour της FIVB. Μετά από 11 μήνες, δύο χειρουργεία και αμέτρητες φυσιοθεραπείες η Αρβανίτη βρίσκεται κοντά στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, έχοντας μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας της.

Μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, δίνεται μία νέα ευκαιρία στην Αρβανίτη να διεκδικήσει την πρόκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη και με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη θα δουλέψουν μαζί με το προπονητικό επιτελείο για να βρεθούν στο Τόκιο.

«Χαίρομαι που έχω μπει ξανά στο γήπεδο και κάθε μέρα που περνάει βρίσκω καλύτερο ρυθμό. Νιώθω πολύ τυχερή που σε αυτόν τον ανηφορικό δρόμο έχω κοντά μου τους καλύτερους συνεργάτες, καταρτισμένους ανθρώπους όπως ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Ψαρογιώργος και ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Βαβέτσης. Είμαι στην τελική ευθεία και, βήμα βήμα, προς το τέλος της χρονιάς θα έχω επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δραστηριότητα. Με την πανδημία είχα τον απαραίτητο χρόνο να μη βιαστώ να επανέλθω και να γίνει στο 100% η αποκατάστασή μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βίκυ Αρβανίτη στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της αυτή τη δύσκολη περίοδο για εκείνη.

Από την πλευρά της η Πένυ Καραγκούνη είπε για τη συμπαίκτριά της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να επανέλθει, αν και εξαρχής ήμουν σίγουρη ότι θα συνέβαινε αυτό. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα πιθανότητες να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διατεθειμένες να δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει».

ΠΗΓΗ: www.volleynews.gr