Beach Volley: Με την συμμετοχή 80 ομάδων το «Bread Factory Volleynews.gr Cup»

Με τη συμμετοχή 80 ομάδων και τις τέσσερις κατηγορίες (ανδρών, γυναικών, μεικτό Gold, μεικτό Silver) θα γίνει το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο το Bread Factory Volleynews.gr Cup.

Beach Volley: Με την συμμετοχή 80 ομάδων το «Bread Factory Volleynews.gr Cup»

Οι συμμετοχές έκλεισαν το πρωί της Παρασκευής και οι όποιες εκπρόθεσμες συμμετοχές πήραν το χαρακτήρα «αναπληρωματικών» μέχρι και την τεχνική σύσκεψη που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου οπότε θα γίνουν και οι κληρώσεις.

Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Επικράτεια θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο διήμερο γιορτής για το μπιτς βόλεϊ όπου θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να αγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα λαμβάνοντας χρηματικά έπαθλα οι νικητές και πλούσια δώρα από τους χορηγούς για όλους τους συμμετέχοντες.

Το Bread Factory Volleynews.gr Cup είναι το μοναδικό αμειβόμενο τουρνουά που θα γίνει στην Αττική την θερινή περίοδο 2020 και σύμφωνα με τις προβλέψεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για τις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στα δύο νικηφόρα σετ των 15 πόντων και τάι μπρέικ 11 πόντων.

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει τις αγωνιστικές κατηγορίες ανδρών, γυναικών που θα γίνουν το Σάββατο και την κατηγορία του μεικτού που θα γίνουν την Κυριακή στην κατηγορία Gold με αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου αλλά και την κατηγορία Silver με την κατηγορία Silver όπου θα συμμετέχουν ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες. Διευθυντής της διοργάνωσης θα είναι ο Παύλος Μπελιγράτης και υπεύθυνος αγωνιστικού ο Γιώργος Κερκινές.

Oι κληρώσεις

Η κλήρωση των ζευγαριών θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 09.00 για τους άνδρες και στις 10.00 για τις γυναίκες.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα γίνουν οι αγώνες του μεικτού που θα είναι χωρισμένο στις κατηγορίες Gold και Silver.

Oι κληρώσεις και των δύο κατηγοριών θα γίνουν στις 10.00 και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι αγώνες στα γήπεδα του Anima Club.

ΟΝΟΜΑΣΙΑ: BREAD FACTORY BV CUP Presented by volleynews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΜΕΙΚΤΟ GOLD-ΜΕΙΚΤΟ SILVER

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ANIMA CLUB-ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, Οδός Υακίνθου, Λάκκα Αναβύσσου. (Χάρτης: ΕΔΩ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΕΠΑΘΛΑ: 1η θέση €250, 2η θέση €150, 3η θέση €50 (Χ2) (ισχύει για τις 3 κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μεικτό Gold),

Δώρα χορηγών στο μεικτό Silver, Μετάλλια volleynews.gr

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Όμιλοι (με κλήρωση) - (Δύο σετ στα 15, τάι-μπρέικ στα 11)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

1) 25 Ιουλίου - Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών (Με χρηματικό έπαθλο)
2) 26 Ιουλίου - Τουρνουά Μεικτού σε δύο κατηγορίες
a) Gold - Χρηματικό Έπαθλο
b) Silver - Δώρα στους νικητές

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Σάββατο 25 Ιουλίου - 09.00 Ανδρών, 10.00 Γυναικών (Κληρώσεις ομίλων & έναρξη αγώνων) Κυριακή 26 Ιουλίου - 10.00 Μεικτό (Κληρώσεις και στις δύο κατηγορίες Gold - Silver & έναρξη αγώνων)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Παύλος Μπελιγράτης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ: Γιώργος Κερκινές

ΠΡΟΒΟΛΗ: Θα υπάρξουν φωτογραφίες, ρεπορτάζ από τους αγώνες και τους χορηγούς και livestreaming από το vollenews.gr και το NS TV καθώς και τους λογαριασμούς του volleynews.gr στο facebook, Youtube, instagramm και twitter.

Πηγή: Volleynews.gr