Μουνιόθ: «Μας ξέφυγε το παιχνίδι στο τέταρτο σετ»

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του πρώτου ημιτελικού με τον Φοίνικα Σύρου, ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ.

Μουνιόθ: «Μας ξέφυγε το παιχνίδι στο τέταρτο  σετ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ είπε: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο μετά από ένα μήνα προετοιμασίας με τόση μεγάλη αποχή, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλό μας. Το πρώτο σετ ήταν λογικό γιατί δεν είχαμε ρυθμό, στη συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε στο μπλοκ-άμυνα και στο σερβίς.

Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου 2-3: Εκτός τόπου και χρόνου Μουνιοθ και ακραίοι...

Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς στο 4ο σετ αλλά ξέφυγε το παιχνίδι από εμάς. Όπως είναι η κατάσταση δεν ξέρεις πόσο διαφορετικό θα είναι το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα δούμε τα λάθη μας για να ξεκινήσουμε από την αρχή καλύτερα το παιχνίδι και ειδικά στην επίθεση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πρωτόγνωρη κατάσταση και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, δεν είναι κανονικά πλέι οφ και πρέπει άμεσα να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας πρόσθεσε: «Είχαμε την ευκαιρία στο 4ο σετ να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε τις κόντρα μπάλες στις οποίες δεν ήμασταν τόσο καλοί. Και στο 5ο σετ πάλι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, που μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι το ζητούμενο αφού δεν μετράνε τα σκορ. Τώρα ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Να κάνουμε τις δυο νίκες που χρειαζόμαστε για να πάμε στον τελικό χωρίς να έχουμε το περιθώριο απώλειας κάποιου παιχνιδιού πλέον»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας