Παρελθόν ο Κουτουνίδης από τον Πήγασο Πολίχνης

Δεν θα συνεχίσουν μαζί και στη νεοσύστατη Pre League ανδρών ο Πήγασος και ο προπονητής Στέλιος Κουτουνίδης, όπως ανακοίνωσε επισήμως τη Δευτέρα ο σύλλογος της Πολίχνης.

Παρελθόν ο Κουτουνίδης από τον Πήγασο Πολίχνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου Πολίχνης για το «διαζύγιο» με τον Στέλιο Κουτουνίδη αναφέρει:

«Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του αντρικού και του εφηβικού κ. Στέλιο Κουτουνίδη μετά από κοινή συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο κ. Κουτουνίδης συνέβαλε τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες της ομάδας όπως τα πανελλήνια πρωταθλήματα των εφήβων και των παίδων, η επιτυχημένη πορεία του αντρικού μας στην Α2 και η άνοδός του στην Pre League.

Η απόφαση της διοίκησης να αγωνιστεί η ομάδα στην Pre League στηριγμένη σε ένα κράμα έμπειρων αθλητών και αρκετών αθλητών από τα εφηβικά και παιδικά τμήματα του Πήγασου έκλεισε ένα κεφάλαιο πολύ πετυχημένης παρουσίας του κόουτς κ. Κουτουνίδη στον Πήγασο. Ευχόμαστε στον Στέλιο καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον συνεργάτη του Στέλιου, κ. Ζήση Παραφέστα, για την πολύ μεγάλη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας! Θα είστε για πάντα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Πήγασου!

Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύεται ότι θα φροντίσει να διαφυλάξει το έργο του και τις επιτυχίες των τελευταίων ετών και να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με δεδομένη την ιδιαιτερότητα της νέας χρονιάς, στους νέους προπονητές και στους αθλητές του συλλόγου για να οδηγήσουμε τον Πήγασο στις επιτυχίες που του αξίζουν, με υψηλούς στόχους και κίνητρα!».