Και στην Pre League με τα Πεύκα η Γαβριηλίδου

Τη φανέλα των Πεύκων θα φορέσει για άλλη μια χρονιά η Κατερίνα Γαβριηλίδου, καθώς συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα και στη νέα πρόκληση της Pre League.

Και στην Pre League με τα Πεύκα η Γαβριηλίδου

Η 25 χρονη ταλαντούχα πασαδόρος, που συνέβαλε τα μέγιστα στη φετινή εκπληκτική πορεία των Πεύκων στον Β' όμιλο της Α2 Γυναικών και την αήττητη άνοδο στην Pre League, ανανέωσε για τρίτη σερί χρονιά με την πρωταθλήτρια ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Γαβριηλίδου, που μαζί με την Άρτεμι Πλουμή θα κουμαντάρουν το φετινό παιχνίδι της Ακαδημίας Πρωταθλητών και η οποία έχει αγωνιστεί σε ΔΑΣΩ, Βότση, Τριάδι, σχολίασε:

«Χαίρομαι που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας των Πεύκων. Η ομάδα κατέκτησε δίκαια την άνοδο στο γήπεδο και αν δεν ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος από την πανδημία, πάλι θα τερμάτιζε πρώτες και αήττητες. Τα Πεύκα ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα, όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα, παθος και βγάλαμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο.

Πλέον και στην Pre League που είναι μια πιο ανταγωνιστική κατηγορία θα εμφανιστούμε δυνατές. "Όπλο" μας και πάλι θα είναι η ομοιογένεια αφού ήδη οι περισσότερες θα μείνουμε, ενισχυμένες με κάποιες μεταγραφές, τον Μανώλη Σκουλικάρη στον πάγκο που όλοι ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύει στις προπονήσεις και τι αποτελέσματα έχει φέρει, και με την συμπαράσταση της διοίκησης, πιστεύω ότι θα έχουμε μια επίσης αρκετά καλή πορεία στην Pre League».