Έφυγε για Κάρυστο η Εθνική Ανδρών

"Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γίνει το βήμα μπροστά", δήλωσε ο αρχηγός της "γαλανόλευκης" Γιώργος Πετρέας, λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Έφυγε για Κάρυστο η Εθνική Ανδρών

Για την Κάρυστο αναχώρησε σήμερα Δευτέρα (21/5) η Εθνική ομάδα των Ανδρών, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο διάστημα 22/6-1/7 στην Ισπανία. Στην Κάρυστο η Εθνική θα πραγματοποιεί διπλές καθημερινές προπονήσεις, ενώ έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας.

Στο πρώτο προσκλητήριο στην πόλη της Εύβοιας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάλεσε τους Κώστα Στιβαχτή, Δημήτρη Ζήση, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Παναγιώτη Πελεκούδα, Γιώργο Πετρέα, Νίκο Ζουπάνι, Ανέστη Δαλακούρα, Σταύρο Κασαμπαλή, Θεολόγο Δαρίδη, Παρασκευά Τσέλιο, Θοδωρή Βουλκίδη, Γιώργο Παπαλεξίου, Γιώργο Πεντίδη, Κώστα Καπετανίδη, Φροίξο Κωτσάκη και Κυριάκο Σπυριούνη.

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική ομάδα μίλησε ο "κάπτεν" Γιώργος Πετρέας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του: "Τα χρόνια περνούν για όλους και θεωρούμαι από τους πιο παλιούς πλέον στην Εθνική. Λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπιζα πέρυσι δεν μπόρεσα να βοηθήσω και μπορώ να πω ότι μου έλειψε. Είναι τιμή για όλους να είσαι μέλος της Εθνικής. Εγώ πρώτος καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, υπάρχουν τραυματισμοί και πρέπει να φτιάξουν το κορμί τους και να είναι υγιείς, γιατί η Εθνική δεν τελειώνει φέτος".

Και συνέχισε ο άσος του Ολυμπιακού: "Γίνεται φέτος μία καινούργια προσπάθεια με απώτερο σκοπό την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γίνει το βήμα μπροστά. Ευελπιστούμε τα παιδιά που έχουν τραυματισμούς να επανέλθουν γρήγορα στην ομάδα και να είναι ενεργά μέλη της Εθνικής. Ο όμιλος είναι στα μέτρα μας, ωστόσο όταν αντιμετωπίζεις Εθνικές ομάδες δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η δυναμικότητα αλλά η θέληση που θα έχεις. Για εμάς είναι ο μεγάλος στόχος χωρίς να υπάρχει περιθώριο αποτυχίας".

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ