Αιχμές Καραμπέτσου: «Ξοδεύτηκαν 8 εκ. Ευρώ σε 8 χρόνια»

Έξω φρενών έγινε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τα αποτελέσματα των Εθνικών μας ομάδων την 8ετία 2009-2017 απαντώντας πως: «Έχουν ξοδευτεί 8 εκ. ευρώ μέσα σε 8 χρόνια».

Αιχμές Καραμπέτσου: «Ξοδεύτηκαν 8 εκ. Ευρώ σε 8 χρόνια»

«Το 2021 ο στόχος μας είναι να συμμετέχουμε στο Ευρωπαϊκό χωρίς προκριματικά», είπε αρχικά δίνοντας την εντύπωση πως θα διεκδικήσουμε πιθανότατα μια διοργάνωση, αλλά όπως εξήγησε αργότερα «αν μπούμε στην 12άδα του Ευρωπαϊκού του 2019 κερδίζουμε αυτομάτως την πρόκριση μας» κι έσβησε τη… φωτιά.

«Στόχος να φτιάξουμε εθνικές ομάδες με το υπάρχον υλικό, αλλά κι αυτό που έρχεται από πίσω για να καθιερωθούμε ξανά στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ. Την ευθύνη για τα πάντα θα την έχουν οι προπονητές και θα έχουν άμεση συνεργασία με τους προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων.

Στις γυναίκες βοηθός είναι ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Νίκος Μπουτσουρής και ο Γιάννης Παρασχίδης που είναι βοηθός του Γιάννη Αθανασόπουλου στην Στουτγάρδη. Επίσης στο τιμ είναι ενσωματωμένοι ο Ανέστης Γιαννακόπουλος κι ο Κώστας Γκούντας.


Στους άνδρες οι βοηθοί του κ. Ανδρεόπουλου θα είναι οι Παύλος Καραμαρούδης, Σωτήρης Τσέργας και άμεσοι συνεργάτες οι Παναγιώτης Λακασάς, Στέφανος Νανάς, Γιώργος Μπακοδήμος.

Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια μέσα από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019».

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Καραμπέτσος έδειξε ενοχλημένος με συμπεριφορές αθλητών της Εθνικής ανδρών αφού όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε στην ανδρών, κι εδώ θέλω να συγχαρώ τις γυναίκες, είναι η κακή νοοτροπία που υπάρχει. Όποιος ήθελε ερχόταν, όποιος ήθελε έφευγε. Αυτό, αυτό το καλοκαίρι θα τελειώσει. Όποιος συμμετέχει στην ανδρών είναι θέμα του Δημήτρη, ο οποίος δίνει ή δε δίνει άδεια σε κάποιον αθλητή».