Έγινε... χαζομπαμπάς εν μέσω καραντίνας ο Ανδρέας Φράγκος! (pic)

Ο νυν ακραίος της Κνακ Ροζελάρε και πρώην του Ολυμπιακού, Ανδρέας Φράγκος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την Κυριακή οπότε και γεννήθηκε ο πρωτότοκος γιος του!

Έγινε... χαζομπαμπάς εν μέσω καραντίνας ο Ανδρέας Φράγκος! (pic)

Πανευτυχής είναι από την Κυριακή ο διεθνής ακραίος Ανδρέας Φράγκος, καθώς έγινε... χαζομπαμπάς!

Η σύζυγός του κυπελλούχου Βελγίου με την Κνακ Ροζελάρε, και πρώην διεθνής κεντρική, Μαρία Λαμπρινίδου που αγωνίστηκε στην Ιταλία αλλα και σε ΑΕΚ, Ηρακλή Κηφισιάς, Παναθηναϊκό, έφερε χθες Κυριακή στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η χαρμόσυνη είδηση για τη γέννηση του Φράγκου τζούνιορ, έφερε τις θερμές ευχές από δεκάδες φίλους, συγγενείς , σωματεία που αγωνίστηκαν οι ευτυχισμένοι γονείς όπως και από την ΕΟΠΕ, η οποία μαζί με τις ευχές της τους έκανε και το ανάλογο αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της.

Θυμίζουμε ότι ο παλιός άσος του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Κνακ Ροζελάρε, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τη βελγική ομάδα την Τρίτη (7/4).

Ο 30χρονος διεθνής και εκ των κορυφαίων ακραίων στο πρωτάθλημα του Βελγίου, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Κνακ και ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Ανδρέας Φράγκος: «Άνεργος» Κυπελλούχος σε καραντίνα

Αυτό σημαίνει ότι ο Φράγκος έγινε ο πρώτος Έλληνας βολεϊμπολίστας του εξωτερικού που γνωρίζει σε ποια ομάδα θα παίζει τη σεζόν 2020-2021, έχοντας προλάβει να πανηγυρίσει το κύπελλο Βελγίου φέτος με την Κνακ.

Πριν «μετακομίσει» στο Βέλγιο ο έμπειρος ακραίος είχε θητεύσει στα πρωταθλήματα της Ιταλίας (Τοπ Βόλεϊ Λατίνα), του Ιράν (Ματίν Βαραμίν) και της Γαλλίας (Ναρμπόν), ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε με επιτυχία σε Πανελλήνιο και Ολυμπιακό.