Θρήνος στο βόλεϊ της Κύπρου: Πέθανε ο Ντράγκαν Μιλόσεβιτς

Πένθος για το βόλεϊ της Κύπρου και όχι μόνο, καθώς μια θρυλική παικτική και προπονητική μορφή της Πάφου, ο Ντράγκαν Μιλόσεβιτς, πέθανε την Κυριακή (5/4) σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Θρήνος στο βόλεϊ της Κύπρου: Πέθανε ο Ντράγκαν Μιλόσεβιτς

Σε πένθος βυθίστηκε το κυπριακό βόλεϊ στο άκουσμα της απώλειας του σπουδαίου Ντράγκαν Μιλόσεβιτς σε ηλικία μόλις 61 ετών χτυπημένου από την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Σερβοκύπριος τεχνικός συνέδεσε το όνομά του με τον Παφιακό και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες του, ενώ είχε μεγάλη συμβολή και στην πρωταγωνιστική πορεία του Διόνυσου Στρουμπίου στον οποίο αγωνίστηκε το 1991.

Το τελευταίο διάστημα ήταν τεχνικός σύμβουλος στις αναπτυξιακές ομάδες του Δία Έμπας.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ, Μιχάλης Κρασιάς, αναφέρει:

«Τον θυμάμαι από την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Κύπρο. Έξοχος αθλητής με ήθος και βοήθησε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Παφιακού. Έχω στη μνήμη μου το πρώτο παιχνίδι που τον αντιμετώπισα ως προπονητής τότε.

Πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίζαμε. Χάσαμε σχετικά εύκολα. Είχε εξαιρετική απόδοση. Πραγματικά λυπάμαι για την απώλειά του. Καλό ταξίδι, φίλε».

Τον Μιλόσεβιτς αποχαιρέτησαν με διαδικτυακά μηνύματά τους, εκτός από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ, ο τέως πρόεδρος και νυν γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Δαμιανός Χατζηδαμιανού, και άλλοι παράγοντες του βόλεϊ.

Πηγή: volleynews.gr