Φοίνικας Σύρου: Η δωρεά του συλλόγου στο Νοσοκομείο Σύρου

Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων και δώρισε για όσο καιρό χρειαστεί στο Νοσοκομείο Σύρου το κοντέινερ έκδοσης εισιτηρίων.

Φοίνικας Σύρου: Η δωρεά του συλλόγου στο Νοσοκομείο Σύρου

Σε μια εξαιρετική κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και ειδικότερα στη χώρα μας με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, μόνο με τέτοιες κινήσεις θα μπορέσουμε να μείνουμε ενωμένοι και να ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία που είναι μπροστά μας. Ο καθένας αν προσφέρει ό,τι μπορεί, είναι βέβαιο ότι θα βγούμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από αυτή την κατάσταση.

Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων και διέθεσε για όσο καιρό χρειαστεί στο Νοσοκομείο Σύρου «Βαρβάκειο και Πρώιο» το κοντέινερ που χρησιμοποιούσε ως εκδοτήριο εισιτηρίων.

Θετικός στον κορονοϊό πρώην βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου ανέφερε σε ανάρτησή της για την κίνηση αυτή:

«Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ας δείξουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. Ας εναρμονιστούμε με τις οδηγίες των ειδικών, ας δείξουμε την ανθρωπιά μας όσο περισσότερο μπορούμε».

Πηγή: volleynews.gr