Ολυμπιακός: Έφυγαν Τερβαπόρτι, Φίνγκερ, Λαζάρεβιτς

Η αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ  και το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων είχε αντίκτυπο και στα τμήματα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που σταμάτησαν τις προπονήσεις ως τις 27 Μαρτίου, μέχρι νεωτέρας. Έφυγαν Λαζάρεβιτς, Τερβαπόρτι, Φίνγκερ.

Ολυμπιακός: Έφυγαν Τερβαπόρτι, Φίνγκερ, Λαζάρεβιτς

Η διάθεση των Κοβάτσεβιτς, Μουνιόθ να συνεχίσουν τις προπονήσεις για να έχουν ρυθμό οι ομάδες τους, προσέκρουσε στις κυβερνητικές οδηγίες που απαγορεύει τις αθλητικές δραστηριότητες. Γι αυτό ο Ολυμπιακός έδωσε το ελεύθερο στους παίκτες-τριες να προπονηθούν μόνοι τους στα σπίτια τους ή να επιστρέψουν στην πατρίδα του, κοντά στις οικογένειες τους μέχρι να ανασταλούν τα μέτρα.

Ζακχαίου στο ΦΩΣ: «Δώδεκα χρονών ήμουν 1.82 και ήταν αστείο στο σχολείο, ήμουν... τούμπανο»

Έτσι η Άνα Λαζάρεβιτς-Ζιογίνοβιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι, σε αντίθεση με την Σάσι Χίπε που έμεινε στην Ελλάδα, που ουσιαστικά είναι η νέα πατρίδα της, αφού εδώ έχει τους φίλους της και εδώ κάνει τις διακοπές της. Στην Ελλάδα έμεινε και η Ελίζαμπεθ Χουντ, που αν και Αμερικάνα έχει έδρα του Βερολίνο και δεν έκρινε σκόπιμο να ταξιδέψει στη Γερμανία. Στον Πειραιά έμεινε και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αν και η οικογένεια του είναι στη Σερβία.

Κορονοϊός: Πρωταθλήματα τέλος στη Γερμανία, χωρίς πρωταθλητές!

Όσον αφορά την ομάδα ανδρών, ο Έμι Τερβαπόρτι πήγε στη Φινλανδία και ο Μίχαλ Φίνγκερ στην Τσεχία, περιμένοντας νέες οδηγίες από τον Ολυμπιακό για το πότε θα ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις, ενώ δεν αποκλείεται και η ματαίωση τους.

Οι αμερικανίδες αθλήτριες φεύγουν μία-μία από τη χώρα μας, αλλά ο Κοβάτσεβιτς δεν ανησυχεί για την Ελιζαμπεθ Χουντ “Η παίκτρια μας δεν μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στο Βερολίνο μαζί με τον σύζυγο της. Γι αυτό δεν ανησυχώ, αφού και στην Γερμανία έχουμε την ίδια κατάσταση και δεν έχει πρόβλημα μετακίνησης στις ΗΠΑ μετά τα μέτρα του Τραμπ”

Ολυμπιακός - Μπεζιέ: Αναβάλλονται οι διπλές αναμετρήσεις!