Σε ... αργία οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού

Την περίοδο που οι ομάδες ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού έμπαιναν στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και κυπέλλων βόλεϊ  και του Τσάλεντζ Καπ η δεύτερη, τα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό έβαλαν φρένο  και ουδείς γνωρίζει πως θα κυλήσει η περίοδος και πότε θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Σε ... αργία οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού

Η ανδρική ομάδα έφτασε στην κορύφωση της, λίγες ημέρες πριν από το φάιναλ φορ του Κυπέλλου στη Σύρο, όπου αρχικά θα έπαιζε με την Κηφισιά κι αν προκρινόταν στον τελικό, με τον νικητή ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου. Η ΕΟΠΕ και η Περιφέρεια Αιγαίου όμως ματαίωσαν τη διοργάνωση, όταν ανακοινώθηκε ότι όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και δικαιώθηκαν. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον προπονητή του Φερνάντο Μουνιόθ ήταν έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση και είχε “φορτώσει” τους παίκτες, γι αυτό και δεν είχαν ενέργεια στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε άδεια στους παίκτες ως τη Δευτέρα, αλλά το πλάνο μάλλον θα επαναπροσδιορισθεί αφού το Ρέντη είναι κλειστό και υπάρχουν δυο επιλογές, να παραταθεί το ρεπό ή να κάνουν προπονήσεις στον στίβο. Ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, αφού απέμεναν δυο εύκολα ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Ρέντη και με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι. Αντίθετα ο δεύτερος ΠΑΟΚ(δυο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό) έπαιζε στην Κηφισιά και στην Πυλαία με τον Παναθηναϊκό(τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό).

Βέβαια ουδείς μπορεί να προδικάσει αν και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα και οι απόψεις για την τελική βαθμολογία διίστανται, αφού άλλες Λίγκες διακόπτουν τις διοργανώσεις χωρίς πρωταθλητή, όπως η Γερμανία και άλλες ανακηρύσσουν πρωταθλητή τον πρώτο. Βέβαια πάνω απ όλα προέχει η υγεία και μετά θα ασχληθούμε με το τι μέλλει γενέσθαι για δευτερεύοντα θέματα, όπως ο αθλητισμός.