Παντρεύτηκε η Λαζάρεβιτς - Το γλέντησε η Χίπε (pics)

Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Άννα Λαζάρεβιτς παντρεύτηκε και η Σάσκια Χίπε το γλέντησε στον γάμο, που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι. Οι φωτογραφίες από την δεξίωση. 

Παντρεύτηκε η Λαζάρεβιτς - Το γλέντησε η Χίπε (pics)

Γάμος με άρωμα... Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι. Η βολεϊμπολίστρια των "ερυθρολεύκων", Άννα Λαζάρεβιτς, παντρεύτηκε τον τερματοφύλακα πόλο των Πειραιωτών, Στεφάν Ζιβογίνοβιτς. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι. Το "παρών" έδωσε ο τιμ-Μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ, Νίκος Κατσιούρας και φυσικά η Σάσκια Χίπε.

Η Γερμανίδα αθλήτρια του Ολυμπιακού, μάλιστα, έγραψε το εξής μήνυμα στο instagram, ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες: «Ουάου! Τι ημέρα! Τι γάμος! Τι όμορφη νύφη. Τι πάρτι και πόσοι υπέροχοι άνθρωποι! Άννα και Στέφαν σας εύχομαι τα καλύτερα από τα βάθη της καρδιάς μου. Ανυπομονώ να περάσω την επόμενη σεζόν μαζί σου. Μπορώ να πω, πως οι Σέρβοι ξέρουν να διασκεδάζουν και αποφάσισα πως χρειάζομαι περισσότερους ανύπαντρους Σέρβους φίλους ώστε να δίνουν το "παρών" σε αυτούς τους γάμους».