Ανδρεόπουλος: «Xάσαμε τη συγκέντρωση μας στην τακτική»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εξήγησε τα αίτια της ήττας της Εθνικής μας ομάδας από τη Ρουμανία. «Περιμένω να έχουμε καλύτερο σερβίς», δήλωσε ενόψει της ρεβάνς.

Ανδρεόπουλος: «Xάσαμε τη συγκέντρωση μας στην τακτική»

Πεπεισμένος ότι η Εθνική θα επιστρέψει με τη νίκη και την πρώτη θέση στο Silver European League από τη Ρουμανία εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει σε μεγάλη διάρκεια και ότι η Ρουμανία είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένας τελικός με δύο ισοδύναμες ομάδες, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο σετ αλλά στη διάρκεια του αγώνα χάσαμε τη συγκέντρωση μας κυρίως στην τακτική με αποτέλεσμα να κάνουμε εύκολα λάθη.

Χάσαμε στις λεπτομέρειες λόγω έλλειψης συγκέντρωσης η οποία προέρχεται από την πνευματική κούραση. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να νικήσουμε στη Ρουμανία. Πάμε για να νικήσουμε. Δεν έχουμε αγωνιστική διαφορά από τον αντίπαλό μας. Όπως μας νίκησαν εδώ έτσι και εμείς μπορούμε να τους νικήσουμε εκεί.

Περιμένω να έχουμε καλύτερο σερβίς από ότι σήμερα γιατί είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο μας. Αυτή η ήττα μας επηρεάζει όλους, μας στεναχωρεί, αλλά η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια και είχε αγωνιστικότητα και πάθος, κάτι που ο κόσμος το αναγνωρίζει και μας ακολουθεί».