Μις Αλβανία η εντυπωσιακή πασαδόρος της εθνικής βόλεϊ της χώρας! (vid, pics)

Η πιο όμορφη γυναίκα στην Αλβανία είναι η πασαδόρος της Εθνικής βόλεϊ γυναικών Μαρίνα Σίντι.

Μις Αλβανία η εντυπωσιακή πασαδόρος της εθνικής βόλεϊ της χώρας! (vid, pics)

Η 21χρονη Μαρίνα Σίντι έλαβε μέρος στα καλλιστεία «Miss Universe Albania 2019» που διεξήχθησαν στα Τίρανα. Η Μαρίνα ζει και αγωνίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι μέλος της αλβανικής εθνικής ομάδας για δύο χρόνια και μάλιστα το 2018 βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Silver European League.

Στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς της γειτονικής χώρας η Μαρίνα Σίντι ξεχώρισε για την κομψότητα και την ομορφιά της θριαμβεύοντας στα διάφορα τεστ του διαγωνισμού κατακτώντας το στέμμα της πιο όμορφης Αλβανίδας. Η Μαρίνα Σίντι θα εκπροσωπήσει τώρα την Αλβανία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Ταϊλάνδη!

Γεννήθηκε στο Σικάγο στις 18 Ιουλίου 1998 και εκτός από το βόλεϊ και τις σπουδές της κάνει καριέρα και σαν μοντέλο έχοντας βάλει στο «book» της σημαντικές δουλειές με εξώφυλλα περιοδικών μόδας και αθλητισμού στην Αλβανία. Ελπίζει πως η διάκριση της θα της δώσει δημοσιότητα για να εργαστεί και στο εξωτερικό και ειδικά στις ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?✨ @missuniversealbania @eduartdeda @endritmertiri #endritmertiri #missuniverse #missuniversealbania2019 #officialpictures

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Marina (@cindymarinaa) στις

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας