Ανδρεόπουλος: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Silver European League εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. 

Ανδρεόπουλος: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του ότι η νίκη και η πρωτιά του Ομίλου είναι σημαντική. Όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί και κοιτά ψηλότερα. «Βρισκόμαστε στον τελικό μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτό είναι επιτυχία. Εμείς όμως θέλουμε να το κατακτήσουμε. Η νίκη είναι σημαντική αλλά δεν σημαίνει συνάμα και τίποτε. Μας ικανοποιεί απόλυτα ότι η ομάδα είναι σε ψηλό επίπεδο και μπορεί να παίρνει νίκες κάτω από πίεση. Δεν είναι εύκολο στον κόσμο των Εθνικών Ομάδων να θες να νικήσεις με 3-0 και να νικάς. Εμείς τα καταφέραμε.», σχολίασε ο Έλληνας προπονητής.

Στον τελικό η Ελλάδα, 3-0 τη Βοσνία

Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα: «Άλλη μια φορά η επίθεση μας ήταν καταλυτική και μας έδωσε τη νίκη. Σε όλη τη διοργάνωση σε κάθε ματς 2-3 παίκτες, διαφορετικοί κάθε φορά έβγαιναν μπροστά. Το ίδιο έγινε και απόψε. Πιέσαμε στο σερβίς, τους χαλάσαμε την υποδοχή και νικήσαμε. Τόσο απλά.».

Ο Ανδρέας Φράγκος έκανε ένα σπουδαίο ματς και στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας λέγοντας: «Νομίζω ότι το αξίζαμε. Θέλουμε να ξαναζήσουμε επιτυχίες, θέλουμε να τις φέρουμε. Η στιγμή μας ικανοποιεί, αλλά συνεχίζουμε. Το ματς κρίθηκε στο μπλοκ και στην άμυνα. Πιέσαμε πολύ στο σερβίς κυρίως με φλόουτ και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την σπουδαία νίκη. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και η ομάδα ήταν έτοιμη ν’ αντιδράσει σε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων. Δεν περιμέναμε να χάσει η Βοσνία μόνη της ή εύκολα. Καταφέραμε κι αντιδράσαμε σε κάθε στιγμή, ως ομάδα».