Η εθνική βόλεϊ ανδρών, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ουγγαρία ενώ στάθηκε στα λάθη που σημείωσε η «γαλανόλευκη». 

Η εθνική βόλεϊ ανδρών, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της!

Η Εθνική έχασε σετ στην Ουγγαρία και πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Αυστρία που με καθαρές νίκες θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και τη συμμετοχή στον τελικό του Silver League.

Συνέχεια στις νίκες για την εθνική, 3-1 την Ουγγαρία

O ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δικαιολογήθηκε: «Κάθε νίκη της Εθνικής είναι σημαντική. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Αν και είχαμε υψηλή αποτελεσματικότητα στην επίθεση δώσαμε νομίζω 12 λάθη στο πρώτο σετ τα οποία ήταν καθοριστικά για να το χάσουμε. Μετά τις αλλαγές στην ομάδα, το παιχνίδι ισορρόπησε και καταφέραμε να πάρουμε μια ακόμη νίκη. Ο όμιλος έχει άλλα δύο παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Η πολύ καλή εμφάνιση στα δύο τελευταία σετ σημαίνει πως η ομάδα πίεζε από την αρχή για να την φτάσει σε αυτή».

Ο Ντίμα Φιλίποφ πρόσθεσε: «Ήταν πολύ σημαντικό τρίποντο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε αυτά που μπήκαν στην διάρκεια του ματς και βοήθησαν για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Από κει και πέρα έχουμε ακόμα δύο κρίσιμα ματς μπροστά μας που πρέπει να τα πάρουμε με καθαρό σκορ για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης. Είμαστε όλοι κουρασμένοι από το τέλος των πρωταθλημάτων. Κάθε μέρα δίνουμε το 100%. Είναι σημαντικό που η Ομοσπονδία μας δίνει την ευκαιρία κάθε χρόνο να παίρνουμε μέρος σε διοργανώσεις όπως το European league. Εκτός των άλλων είναι και μία μίνι προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Πρόγραμμα

Τετάρτη 12 Ιουνίου
19.30 Ελλάδα - Βοσνία
21.25 Αυστρία - Ουγγαρία
Σάββατο 15 Ιουνίου
18.30 Ουγγαρία - Αυστρία
21.00 Βοσνία - Ελλάδα

Βαθμολογία

Ν- Η ΣΕΤ Β
1. Ελλάδα 3 - 1 10-5 9
2. Αυστρία 2 - 1 6-4 6
3. Ουγγαρία 1 - 3 6 -10 3
4. Βοσνία 1- 2 4-7 3

Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν κατά σειρά νίκες, βαθμοί, σετ, πόντοι, μεταξύ τους παιχνίδια.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας