Πρόταση ΠΑΟΚ στον Καλμαζίδη

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Γιάννη Καλμαζίδη να επιστρέψει στην Πυλαία

Πρόταση ΠΑΟΚ στον Καλμαζίδη

Ο Γιάννης Καλμαζίδης συνδύασε το όνομα του, τόσο με τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων, όσο και με τον ΠΑΟΚ(πήρε το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου το 2015, όπως και το επόμενο).

Πρωταθλητής για δεύτερη σερί χρονιά στον Λίβανο ο Γιάννης Καλμαζίδης κατέκτησε με τη Σπίντμπολ Τσέκα το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών και πλέον το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το μέλλον του. Όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στον Λίβανο, γι αυτό και υπήρξε προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ, για την ομάδα γυναικών.

Έγινε ήδη μια κουβέντα με τον Γιάννη Χαριτωνίδη, που είναι ο δεύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ, αλλά υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκλεισε το θέμα.

Ο «Δικέφαλος» σύμφωνα με τον χρηματοδότη του Αμοιρίδη θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και περιμένει ταυτόχρονα απάντηση από Σέρβο προπονητή, που του πρότεινε ο Ζόραν Γκάετς. Όσον αφορά τον κορμό του ΠΑΟΚ θα είναι η Εύα Χαντάβα, Μαρία Κλέπκου οι δυο «φυγάδες» των Μακεδόνων , Πολυνοπούλου, Μυρίδου, ενώ για τη θέση της δεύτερης κεντρικής προορίζεται η Χατζηευστρατιάδου.