Και δεύτερο κάταγμα για Τριανταφυλλίδη!

Η κόρη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και πρωταθλήτρια Snow Volley, Λίζα, υπέστη και δεύτερο τραυματισμό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Και δεύτερο κάταγμα για Τριανταφυλλίδη!

Όσκαρ... ατυχίας διεκδικεί η δις πρωταθλήτρια του πανελληνίου πρωταθλήματος σνόου βόλεϊ Λίζα Τριανταφυλλίδη.

Η κόρη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη μέσα σε μία σεζόν έπαθε και δεύτερο κάταγμα, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα που ανάρρωσε κατέκτησε το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ και οδήγησε τον ΓΣ Κερατέας μέχρι τα πλέι οφ ανόδου στη Β' κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.

Η Τριανταφυλλίδη στην αρχή της σεζόν είχε υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο του αριστερού της ποδιού και χειρουργήθηκε. Κατάφερε να επανέλθει, να βοηθήσει τον ΓΣ Κερατέας στα ντέρμπι και να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ στο Μαίναλο.

Πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα του ΓΣ Κερατέας με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, η Τριανταφυλλίδη σε μία προσπάθεια για μπλοκ έπαθε κάταγμα στον αστράγαλο του δεξιού της ποδιού!

Αυτή τη φορά, τουλάχιστον, δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, αλλά θα πρέπει να διατηρήσει το νάρθηκα τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την θερινή σεζόν στο μπιτς βόλεϊ...