Ολυμπιακός έτοιμος για κούπα!

Τον πρώτο τίτλο της αγωνιστικής σεζόν θέλει να πανηγυρίσει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός έτοιμος για κούπα!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την Κυριακή (27/1), στις 16:30 (ERT Play), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», τον Φοίνικα Σύρου, στην δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων και ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός, βρίσκεται δυο σετ μακριά από την κατάκτηση του πέμπτου διαδοχικού τίτλου του στην εν λόγω διοργάνωση και έβδομου συνολικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο το απόγευμα ενώ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι στη Σύρο αλλά ακόμα ο τελικός δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να παίξουμε καλά. Θέλουμε να ελέγξουμε τεχνικά και τακτικά το παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι στο πλευρό μας, να γεμίσουν το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».