Γιώτα: «Δεν υπάρχει ταβάνι για την Εθνική!» (vid)

Η κεντρική του Ολυμπιακού έκανε ιδιαίτερη αφιέρωση για την επιστροφή της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό, ενώ τόνισε πως η «γαλανόλευκη» δεν θα πάει στο Ευρωβόλεϊ απλά για τη συμμετοχή.

Γιώτα: «Δεν υπάρχει ταβάνι για την Εθνική!» (vid)

Από τα παλαιότερα στελέχη της φετινής Εθνικής Γυναικών είναι η Κατερίνα Γιώτα. Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού αφιέρωσε την επιστροφή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό σε όλους όσοι έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και τόνισε πως δεν θα πάνε οι συμπαίκριές της και η ίδια στο Ευρωβόλεϊ απλά για την συμμετοχή. Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην κάμερα του volleyball.gr.

«Η φετινή επιτυχία οφείλεται στην προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και βγήκε τώρα. Δεν είναι μόνο η δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι του 2018. Με τα κορίτσια είμαστε πάρα πολύ κοντά και αυτό φαίνεται πολύ στο γήπεδο με την ενέργεια που βγάζουμε. Νομίζω η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο γλυκιά».

Για το ευρωπαϊκό: «Στο ευρωπαϊκό θα είναι πιο δύσκολα, αλλά έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις και μπορούμε να τα παλέψουμε όλα. Μετά από 18 χρόνια θα είναι ξανά η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό και εννοείται πως δεν θα πάμε για απλή συμμετοχή. Θα πάμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε και ότι είναι να έρθει, ας έρθει. Στον αθλητισμό γενικότερα δεν υπάρχει ταβάνι, ειδικά στον γυναικείο. Πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά στο γήπεδο τι μπορείς να κάνεις και αυτό το κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Αν η πρόκριση είναι επιβράβευση των κόπων τους: «Είμαι στην Εθνική αρκετά χρόνια, δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά που νιώθω. Είναι μεγάλη επιβράβευση για εμάς».

Που αφιερώνει την επιτυχία: «Σε όλους τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στην Εθνική ομάδα και σε όσους θα υπάρχουν στο μέλλον».

Δείτε τις δηλώσεις της Γιώτα:

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ