Χωρίς Ανδρεόπουλο και Κασαμπαλή η Εθνική στο Λουξεμβούργο

Με τον Παύλο Καραμαρούδη να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή και με τον Σταύρο Κασαμπαλή να παίρνει τη θέση του τραυματία Ντίμα Φιλίποφ, θα ταξιδέψει η Εθνική αύριο για το Λουξεμβούργο.

Χωρίς Ανδρεόπουλο και Κασαμπαλή η Εθνική στο Λουξεμβούργο

Το Λουξεμβούργο αντιμετωπίζει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 20:00 η Εθνική μας ομάδα. Ο τεχνικός της εθνικής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν θα καταφέρει να ακολουθήσει την αποστολή λόγω προσωπικού προβλήματος. Τη θέση του θα αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του Παύλος Καραμαρούδης, ενώ χρέη βοηθού θα αναλάβει ο Παναγιώτης Λακασάς.

Στην 14αδα της Εθνικής δεν θα είναι ο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Τη θέση του στην αποστολή θα πάρει ο Σταύρος Κασαμπαλής.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Σταύρος Κασαμπαλής (ΑΠΟΕΛ - Κύπρος).
Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ).
Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Μενέλαος Κοκκινάκης (Stade Poitevin Volley Beach - Γαλλία), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Θανάσης Πρωτοψάλτης (VFB Volleyball Friedrichshafen - Γερμανία).
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (Παναθηναϊκός ΑΟ).
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Άκης Δαρίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Την αποστολή θα ακολουθήσουν ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Κουφός, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φροντιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος.