Χουντ όπως Νέσοβιτς: Γυρολόγος 12 χωρών και 3 ηπείρων, αλλά θα κάνει... πλάκα στον Ολυμπιακό (pics)

Η νέα ξένη του Ολυμπιακού Ρήγκαν Σκοτ Χουντ έπαιξε σε 11 πρωταθλήματα, σε 3 ηπείρους, ενώ ο σύζυγος της Σκοτ αγωνίσθηκε στο παρελθόν στον Άρη.

Χουντ όπως Νέσοβιτς: Γυρολόγος 12 χωρών και 3 ηπείρων, αλλά  θα κάνει... πλάκα στον Ολυμπιακό (pics)

H Ρήγκαν Χουντ πήγε στην Ιταλία μόλις στις 20 Οκτωβρίου 2018 προκειμένου να αντικαταστήσει την τραυματία Μιλένκοβιτς, αλλά βρήκε μπροστά της τη Βασίλεβα και την Μποσέτι , ήταν τρίτη ακραία και δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

H πρώην ομάδα της Σαβίνο Σκαντίτσι είναι δεύτερη στο καμπιονάτο, με 2 ήττες, πίσω από την πρωτοπόρο Νοβάρα(1 ήττα). Δεν βρήκε χώρο να αγωνισθεί, αφού χρησιμοποιήθηκε μόλις σε 3 σετ (κέρδισε 4 πόντους).

Γεννήθηκε στη Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα στις 10 Αυγούστου 1983, έχει ύψος 1.99, ζυγίζει 79 κιλά και ξεκίνησε την καριέρα της στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, όπου έπαιξε την περίοδο 2000-04. Σύζυγος της ο πρώην βολειμπωλίστας του Άρη Σκοτ. Το επαγγελματικό ντεμπούτο της, το έκανε το 2005, στην ισπανική Αλάρο, μετά πήγε στην ολλανδική DOC και επέστρεψε στην Ισπανία για την Αλμπαθέτε. Στέριωσε στη Γαλλία, όπου για 3 χρόνια αγωνίσθηκε στην Τερβίλ(08-09), στη Μυλούζ (09-11).

Το 2011 μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, με την οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες. Επόμενος σταθμός της το Αζερμπαιτζαν και η Μπακού με την οποία έφτασε ως τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, όπου έχασε σε εμφύλιο από την Λοκομοτίβ. Ούτε εκεί έμεινε για δεύτερο χρόνο και μετακόμισε στη Ρουμανία, στη Διναμό Βουκουρεστίου και έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Νέος σταθμός η Τουρκία και η Τζενσλίκ και αργυρό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες. Aλλαγή ηπείρου και νέα ομάδα η Κάγκουας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Πουέρτο Ρίκο. Το 2015 επέστρεψε στην Τουρκία και έπαιξε στην Μπελεντίγιε, το 2016 πήγε στην Πολωνία και στην Γκόρνιτσα για λίγους μήνες, αφού μετακόμισε στην Ινδονησία, στην Γκρεσίκ και πέρυσι στην Τουρκία στην Σαμσούν.

Πρόκειται για γυρολόγο καθώς έπαιξε σε 11 διαφορετικές χώρες, με την Ελλάδα 12 και σε 3 ηπείρους, βρίσκεται στα τελειώματα της, αλλά στην Ελλάδα για λίγους μήνες θα κάνει… πλάκα. Κρίμα που δεν πήγε νωρίτερα στον Ολυμπιακό για να τον βοηθήσει στην πρόκριση στα ματς με τη Βολερό, καθώς οι Μέιφιλν που αποχώρησε, αλλά και η Έμοντς που παρέμεινε προς το παρόν ήταν απογοητευτικές , ιδιαίτερα στη ρεβάνς του Ρέντη.

Mε λίγα λόγια, πρόκειται για μια νέα περίπτωση Ιβάνα Νέσοβιτς, που ήρθε για λίγους μήνες και βοήθησε τα μάλα τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, κόντρα στον κραταιό τότε Παναθηναϊκό. Είναι πολύ καλή σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη έφεση στην υποδοχή και την επίθεση...