Η νέα διπλή αλλαγή του Μουνιόθ και το "χωρίς τον Ηρακλή δεν θα υπήρχαν διεθνείς διαιτητές"

Ο Στέφανος Λεμονίδης σχολιάζει την επικαιρότητα στο βόλεϊ

Η νέα διπλή αλλαγή του Μουνιόθ και το "χωρίς τον Ηρακλή δεν θα υπήρχαν διεθνείς διαιτητές"

O Oλυμπιακός κέρδισε 3-0 την ΑΕΚ, πέτυχε την 21η νίκη του στις αναμετρήσεις των δυο συλλόγων στο βόλεϊ(καμία νίκη η ΑΕΚ) και για πρώτη φορά είδαμε τη νέα διπλή αλλαγή του Φερνάντο Μουνιόθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ως τώρα άλλαζε τον πασαδόρο(Ντρζιζγκα η Τερβαπόρτι με Στιβαχτή) με τον διαγώνιο(Ζουπάνι με Σμιτ ή Οιβάνεν) για να ψηλώσει το μπλοκ, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, ενώ υπήρχε και η ορθή ένσταση για την παραμονή του δεύτερου ακριβοπληρωμένου παίκτη του πρωταθλήματος στον πάγκο, όταν κρίνεται το σετ.

Ο Μουνιόθ την άφησε πλέον στην άκρη αυτή τη διπλή αλλαγή και εφεύρε καινούργια που είναι και πιο ουσιαστική για την ομάδα του. Προς το τέλος του σετ αλλάζει τους ακραίους. Τον Ραούβερντινκ με τον Κουμεντάκη για να ψηλώσει το μπλοκ στην μπροστινή ζώνη και τον Φράγκο με τον Χριστοφιδέλη για να ενισχύσει την άμυνα και την υποδοχή, καθώς ο Καβαλιώτης παίκτης θα μπορούσε να είναι ο κορυφαίος λίμπερο στον κόσμο, όπως και ο Κοκκινάκης που χαραμίζεται ως ακραίος.

Ο Ολυμπιακός πάντως πρέπει να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα. Πέρυσι τις ψηλές και χαλασμένες μπαλιές της τελείωνε ο Αλεξίεφ, αλλά αυτό τον ρόλο δεν μπορούν να τον υπηρετήσουν ως τώρα οι Φράγκος, Κουμεντάκης, Σμιτ, Ραούβερντικ.

ΥΓ1: Έχουμε κουραστεί να ακούμε κάθε φορά στις δηλώσεις του ΜVP, ότι η διάκριση είναι ομαδική, την οφείλουν στους συμπαίκτες τους , μπλα, μπλα, μπλα. Το εμπεδώσαμε ρε παιδιά, πείτε κάτι καινούργιο.

ΥΓ2: Ουδέν κακό αμιγές καλού. Ο Τζούριτς έχει ένα απλό διάστρεμμα και θα έχει μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστεί και να μη ταξιδέψει στην Πολωνία. Αφού δεν τον ξεκουράζει ο Στάνκου και τον βάζει σε όλα τα ματς(πλην της Κομοτηνής)…

ΥΓ3: Το εφετινό πρωτάθλημα γυναικών θα έχει πολλές εκπλήξεις και ο πρωταθλητής δεν θα τερματίσει με μια ήττα, ενώ πιο αξιόπιστη ομάδα για ζευγάρι με τον Ολυμπιακό στον τελικό είναι ως τώρα ο Πανναξιακός

YΓ3: Μας εξέπληξε η δήλωση του σώφρονα Ορφανού “Χωρίς τον Ηρακλή δεν θα υπήρχαν διεθνείς διαιτητές. Πρέπει να μας σέβονται … ” Μα χωρίς τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν θα υπήρχε βόλεϊ, ενώ χάρη σε διεθνείς διαιτητές δεν αποβλήθηκε δις ο Προύσαλης στο ματς με τον Ολυμπιακό. Άσε που χωρίς τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δεν θα υπήρχε Εθνική Ελλάδας, όταν ο Ηρακλής δεν έδωσε ούτε ένα γηγενή παίκτη στην Εθνική ανδρών.

ΥΓ4: Τους Μακεδόνες Άξιου μη τους κλαις, θα βρουν την λύση και θα μείνουν στην κατηγορία, προκειμένου να τροφοδοτούν κάθε καλοκαίρι 1-2 παίκτριες σε συλλόγους της Αθήνας, αλλά και τον ΠΑΟΚ