Μεταγραφή χωρίς μεταγραφή και οι...Κινέζοι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Λεμονίδης σχολιάζει την επικαιρότητα του βόλεϊ

Μεταγραφή χωρίς μεταγραφή και οι...Κινέζοι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Xρόνο να έχεις να ασχολείσαι με τα τεκταινόμενα στο ελληνικό βόλεϊ, με τελευταία κρούσματα την αντικατάσταση ξένου παίκτη στην Κηφισιά χωρίς να έχει γίνει μεταγραφή και τον ορισμό του αγώνα ΠΑΟΚ-Παμβοχαϊκός μεσημεριάτικα.

Η Κηφισιά λοιπόν χρησιμοποίησε στο Λιγκ Καπ έναν Λευκορώσο χωρίς να έχει υπογράψει ο σύλλογος ή ο παίκτης, γι αυτό και στον σχετικό κοκκίνισμα στον πίνακα μεταγραφών της CEV.

Για την ιστορία, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή πρέπει να υπογράψουν ο παίκτης, ο σύλλογος, η οικεία ομοσπονδία, η ΕΟΠΕ και στο τέλος η CEV . Έτσι σιγά-σιγά πρασινίζει, αλλά όπως φαίνεται στον πίνακα είναι όλα κόκκινα.

Ο παίκτης αγωνίσθηκε στο αμαρτωλό Λιγκ Καπ, που μόνο προβλήματα προκαλεί στο ελληνικό βόλει(ισοβαθμία Φοίνικα-Ηρακλή Χαλκίδας, όμιλοι αλαλουμ κλπ) και πρέπει να καταργηθεί.

Αγωνίσθηκε όμως χωρίς να γίνει μεταγραφή και πρόσφατα αντικαταστάθηκε από τον ολλανδό Λάνε. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας αντικατέστησε έναν παίκτη που δεν έκανε ποτέ μεταγραφή.

Κι επειδή υπάρχει ασάφεια(ως συνήθως) ανοίγει ένα τεράστιο παράθυρο πλέον να δηλώνουν οι σύλλογοι παίκτες χωρίς να έχουν κάνει μεταγραφή και μετά να τους αλλάζουν.

Πάμε τώρα στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αφού στα αλαλουμ τερέν της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έρχεται να προστεθεί και το ματς ΠΑΟΚ-Παμβοχαϊκός, που ορίσθηκε στις 12 το μεσημέρι. Ναι καλά διαβάσατε.

Ε, το δικαιολογήσαμε γιατί το ίδιο κάνουν και στην Ισπανία, αφού ορίζουν το classico Ρεάλ-Μπαρτσελόνα το μεσημέρι προκειμένου να το βλέπουν σε νορμάλ ώρα στην Κίνα.

Μάλλον θα έχει πολλούς οπαδούς ο ΠΑΟΚ στην Ασία σκεφτήκαμε και καλά κάνουν, αλλά μετά θυμηθήκαμε ότι ο αγώνας δεν είναι τηλεοπτικός και ψάξε-ψάξε μάθαμε ότι στις 5 μμ παίζει το μπάσκετ και γι αυτό εξοβελίστηκε το βόλει μεσημεριάτικα. Και του χρόνου...

Συνεχίζεται…