Mαζέψτε τον Μπέικ, να παίζει η Φαριόλ και η διαιτησία στον Ρέντη

O Moχαμαντρέζα Μπέικ είναι ένας καλός ακραίος, που πρέπει όμως να σταματήσει να προκαλεί γιατί τόσο στην Καλαμάτα όσο και στον Ρέντη εξόργισε τους παίκτες της Καλαμάτας 80 και του Ολυμπιακού με τη συμπεριφορά του.

Mαζέψτε τον Μπέικ, να παίζει η Φαριόλ και η διαιτησία στον Ρέντη

*** Στον Ρέντη έκανε χειρονομίες, γκριμάτσες και προκάλεσε την έκρηξη του Καστελάνι, αλλά και των Κουμεντάκη, Τράβιτσα, Ιντάλγκο, όταν μετά από ένα μπλοκ έκανε με το δάχτυλο να σιωπήσει στον Κομητούδη.

*** Πρέπει να του κάνουν συστάσεις οι υπεύθυνοι του Άθλου γιατί αν συνεχίσει έτσι, θα αποβληθεί και θα αφήσει την ομάδα του «άδεια», με βαθμολογικές συνέπειες, αλλά και κακές εντυπώσεις, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η ομάδα της Ορεστιάδας.

*** Το ματς Ολυμπιακός-Άθλος ξεκίνησε ήσυχα, όλα έδειχναν ότι θα πάει σβηστά στο 3-0 με δεδομένη την απουσία του Ρενάν, αλλά οι παίκτες της Ορεστιάδας είχαν διαφορετική γνώμη και διεκδίκησαν τον βαθμό, αλλά και τη νίκη.

*** Σε μια φάση εξάλλου ο Ολυμπιακός ζήτησε ετεροχρονισμένα παράβαση κατά τη διάρκεια μιας φάσης, όταν είχε τελειώσει η φάση, κάτι που δεν δικαιούται. Ο διαιτητής Βουδούρης δεν έπρεπε να το δεχτεί, ούτε να πει μετά ότι ζήτησε αυτός βίντεο ρέφερι. Κι όλα αυτά, παρότι δικαιώθηκε ο διαιτητής από την εξέταση της φάσης.

*** Δεν έπρεπε επίσης να δεχτεί ο διαιτητής το τσάλεντζ που ζήτησε ο Άθλος, για επαφή της μπάλας από το λίμπερο, γιατί δεν προβλέπεται από τον κανονισμό. Τελικά το διευκρίνισε ο δεύτερος διαιτητής Οικονόμου στον πάγκο του Άθλου και οι άνθρωποι το ακύρωσαν.

*** Μια άλλη περίπτωση που χρήζει αντιμετώπισης είναι το γεγονός ότι μέλος του πάγκου ομάδας της Volley League γυναικών ευθυγραμμίζεται με την εξέδρα, σηκώνεται όρθιος και φωνάζει το γνωστό σύνθημα «γ... τους» με το όνομα της ομάδας του. Πρέπει να δεχτεί παρατήρηση και μετά να αποβληθεί αν δεν συμμορφωθεί. Δεν γίνεται όμως το παραπάνω ούτε από έμπειρους διαιτητές.

*** Η Φαριόλ αποδεικνύει στα παιχνίδια που αγωνίζεται ότι είναι σπουδαία κεντρικός τόσο στο μπλοκ όσο και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να είναι η κορυφαία παίκτρια του Ολυμπιακού και απαραίτητη στην εξάδα.

*** Δύσκολη επιλογή για τον Μιτσέλι γιατί αν θέλει να χωρέσει την Αργεντίνα πρέπει να αποκλείσει μία από τις Καράρο, Κούμπουρα, Νίζετιχ, Μλεΐνκοβα και να παίζει κάποια από τις Τάνη, Τσιτσιγιάννη, Βλαχάκη. Ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να πάρει την απόφαση...