Έγινε του...Παναθηναϊκού, μυρίζει σκάνδαλο, αν το ΑΣΕΑΔ ανοίξει την Κυψέλη για το ματς με Ολυμπιακό

Η αθλητική δικαστής έδωσε το πολυπόθητο χαρτί στον ΠΑΟ για να διεκδικήσει στο ΑΣΕΑΔ την αθώωση του

Έγινε του...Παναθηναϊκού, μυρίζει σκάνδαλο, αν το ΑΣΕΑΔ ανοίξει την Κυψέλη για το ματς με  Ολυμπιακό

Η αθλητική δικαστής όπως περίμενε και ο Παναθηναϊκός, απέρριψε στη σημερινή συνάντηση την αίτηση ανάκλησης της υπ΄αριθ. 13/2018 αποφάσεως του ΜΔΟ της Ε.Ο.ΠΕ, την οποία κατέθεσε ο αθηναϊκός σύλλογος για την ποινή της μίας αγωνιστικής για επεισόδια οπαδών σε άλλο σημείο από αυτό που γίνονταν ο αγώνας.

Η διοίκηση των «πρασίνων» περίμεναν ότι θα απορριφθεί, αυτό όμως που ήθελαν ήταν την έγγραφη απόφαση απόρριψη της για να μπορεί να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ (θα πάει αύριο Πέμπτη), το οποίο καλείται πλέον σε χρόνο ρεκόρ να βγάλει απόφαση.

Ενώ αρχικά η δικαστής δεν συζήτησε καν το αίτημα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά του έκανε το χατίρι εις διπλούν. Και ασχολήθηκε με την υπόθεση, του έδωσε έγγραφη απόφαση και δίκασε μια ημέρα νωρίτερα, για να προλάβει το ΑΣΕΑΔ.

Και πάμε στο επόμενο σκαλοπάτι, το ΑΣΕΑΔ, που αν συνεδριάσει αύριο και βγάλει αυθημερόν την απόφαση θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο, αφού δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία.

Ο αγώνας κακώς ορίσθηκε ως ειδικών συνθηκών, αφού ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική, αλλά ω γέγονε γέγονε, αρκεί να μη βρούμε μπροστά μας νέο σκάνδαλο. Ο Παναθηναϊκός δεν αρκείται στο χατίρι που του έκανε η ΕΣΑΠ, τα θέλει όλα δικά του, αφού άνοιξε η όρεξη του.

Παρότι έγινε σύσκεψη και αποφασίσθηκε πως θα γίνει τη Δευτέρα ο αγώνας με ειδικές συνθήκες, προσπαθεί να ...κάνει το ακατόρθωτο. Να βγάλει το ΑΣΕΑΔ απόφαση απο έδρας, αυθημερόν, και τότε θα μιλάμε για μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Και ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να παίξει με κατάμεστο από οπαδούς γήπεδο, αφού έχει σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά οι νόμοι πρέπει να τηρούνται, κι όπως η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, εξέτισε την ποινή της με τον ΠΑΟΚ και έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών, έτσι και ο Παναθηναϊκός οφείλει να πειθαρχήσει. Ξέχωρα ότι ήδη έχουν παραβιαστεί οι νόμοι, με τη μετατροπή της μιας αγωνιστικής, σε αγώνα ειδικής διαχείρισης.

Το ΑΣΕΑΔ πάντως βγάζει αποφάσεις με ρυθμούς...χελώνας, με τελευταίο παράδειγμα την έφεση που έκανε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τον Ιούνιο και η απόφαση για την τιμωρία της έδρας του βγήκε στις 26 Σεπτεμβρίου. Απόφαση από έδρας εξάλλου βγάζουν μόνο τα ποινικά δικαστήρια...