Σανταρέλι: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα» (vid)

Ο προπονητής της Τουρκίας, Ντανιέλε Σανταρέλι, συνεχάρη την Ελλάδα για την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών. 

Σανταρέλι: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα» (vid)

Ο Ντανιέλε Σανταρέλι αντιμετωπίζεται ως πραγματικός σταρ από τους Τούρκους, ειδικά μετά την κατάκτηση του VNL, με τον Ιταλό τεχνικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική μας ομάδα.

«Όλοι πίστευαν ότι θα ήταν εύκολο αλλά αποδείχθηκε ότι έπρεπε να παίξουμε για να κερδίσουμε. Υπάρχουν 4 ομάδες ίσως 5 με τη Γερμανία χωρίς την Όρτμαν, που είναι στο ίδιο επίπεδο και πρέπει να παίζεις καλά. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα κι εμείς δεν κάναμε το καλύτερο ματς παιχνίδι με πολλά λάθη ειδικά στο πρώτο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, στο τρίτο όμως δεν παίξαμε όπως θέλω εγώ. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κι εμείς ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε γιατί τώρα θα είναι πιο δύσκολο», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα.

Μετέπειτα συμπλήρωσε: «Στον όμιλο μας υπήρχε μεγάλη ισορροπία. Εμείς ίσως ξεχωρίζουμε αλλά η κάθε ομάδα μπορούσε να νικήσει την οποιαδήποτε άλλη κι ακόμη και τώρα δεν είναι σίγουρο ποιος θα περάσει. Σήμερα η Ελλάδα πραγματικά έπαιξε καλά, έπαιξε το βόλεϊ της και μας έκανα να υποφέρουμε».