Γκούντας: «Εδώ που φτάσαμε ονειρευόμαστε την κορυφή»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ  των Παγκορασίδων, Κώστας Γκούντας, μετά το «7 στα 7» και την πρωτιά στον Β’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Γκούντας: «Εδώ που φτάσαμε ονειρευόμαστε την κορυφή»

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής βόλεϊ των Παγκορασίδων, Κώστας Γκούντας, για την εμφάνιση της ομάδας στη νίκη επί της Γερμανίας με 3-0 σετ, όπως και τη συνολική παρουσία της «γαλανόλευκης», που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον Β’ Όμιλο με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία ή την Κροατία.

«Μπράβο στα κορίτσια που και σήμερα έπαιξαν εξαιρετικά παρά τις αλλαγές που είχαμε, καθώς θελήσαμε να προφυλάξουμε κάποιες αθλήτριες μας. Παρουσιάσαμε μια πολύ καλή ομάδα που μετρά 14 νίκες σε 12 επίσημα (σε Βαλκανικό και Ευρωπαϊκό) και 2 φιλικά παιχνίδια. Αυτό δείχνει και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδας.

Τώρα η τελική φάση είναι μια άλλη διοργάνωση. Όλοι θέλουν να βγουν πρώτοι αλλά το ίδιο θέλουμε κι εμείς έχοντας φτάσει ως εδώ. Έχουμε μπροστά μας την αυριανή μετακίνηση που ελπίζω ότι δεν θα μας επηρεάσει και πάμε στη Σερβία για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.

Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στα ημιτελικά, αλλά δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση», είπε ο Κώστας Γκούντας.